Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Annie se narodila se dvěma vagínami: Každou má pro jiného partnera! O nevěru ale nejde

Autor: pma - 
21. března 2024
14:00

Když byla v 16 letech dnes pětadvacetiletá Annie Charlotteová u svého gynekologa, dozvěděla se šokující zprávu. Lékař zjistil, že se Britka narodila se vzácnou poruchou. Annie má dvě vagíny i dělohy. Za několik let se svou anomálií dokázala sžít a přiznává, že dnes ji bere jako plus. 

Psal se rok 2015, když se Annie Charlotteová (25) z britského městečka Surrey vydala ke svému ženskému lékaři, aby ji předepsal antikoncepci. Tehdy 16letá teenagerka ovšem vůbec netušila, že právě na tuto návštěvu u lékaře nikdy nezapomene. 

„Když něco takového zjistíte v pubertě, není to moc pozitivní informace. Měla jsem strach, jak to přijme moje okolí, až se něco takového dozví. Nakonec je to ale v pořádku. A já jsem se naučila mít své tělo ráda,“ přiznala před časem pro deník Daily Star Annie.

To, že má žena dvě vaginy a dělohy znamená například to, že častěji menstruuje. Také je možné, že by děti Annie ani nemusely mít stejného otce. Zakládání rodiny ale pětadvacetiletá žena zřejmě neplánuje. 

Loni Annie ukončila dlouhý vztah. V současnou chvíli si užívá pozornosti, které se jí jako modelce na platformě OnlyFans dostává. Randit s muži ale krásna nepřestala nepřestala. Dokonce má v současnou chvíli dva muže. A nevidí na tom nic špatného.

„Nepodvádím je, každý přítel používá jen jednu vagínu. Ve skutečnosti o sobě navzájem nevědí. Nikdy jsem ale o tom ani jednomu z nich neřekla. Nemyslím si, že to potřebují vědět,“ přiznala 25letá kráska. 

Podobný problém jako Annie má trpí po celém světě 0,3 až 1 procento žen. Příznaky malformace ženského pohlavního orgánu mohou podle odborníků zahrnovat bolesti při pohlavním styku, křeče nebo silné krvácení. U některých pacientek může tato diagnóza způsobovat i neplodnost. 

Video  Už budu! Kdy je nutná a vhodná labioplastika?  - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video se připravuje ...

gabreta ( 25. března 2024 23:03 )

I kdyby měla čtyři. Podstatný je, aby jí nebolela hlava!!! 😁

Xeen ( 21. března 2024 21:42 )

Hoe :P.

Zobrazit celou diskusi