Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tatér má potetované oční bulvy, dásně a nechal si odstranit bradavky: Nechce vypadat jako člověk!

Autor: rc - 
13. března 2024
10:10

Tatér Odin (32) je blázen nejen do tetování, ale miluje i další modifikace těla. Rodák z kalifornského Los Angeles si sám načerno potetoval oční bulvy a jeho dásně mají tyrkysovou barvu. Nechal si také odstranit bradavky a ve špičce nosu má obří díru! Dokonce si plánuje nechat odstranit i pupík. Jeho cílem je, aby nevypadal jako člověk!

Odin vyrůstal v umělecké rodině. Jeho máma pracovala jako kurátorka muzea a on s ní jako chlapec v muzeu část pobýval. Nejvíce prý obdivoval historii domorodých Američanů a právě jejich kultura následně ovlivnila i jeho tatérskou tvorbu. „Zjistil jsem, že existuje mnoho opravdu krásných aspektů symboliky různých obřadů nebo rituálů,“ uvedl pro britský deník Daily Star s tím, že jeho tetování jsou inspirovány právě kmenovými tradicemi.

„Modifikace těla se pro mě staly tak trochu duchovní cestou,“ dodal dvaatřicetiletý muž, který si dokonce sám potetoval oční bulvy a dásně. Zatímco jeho dásně mají jasně tyrkysovou barvu, oční bulvy si nechal potetovat načerno. Odin má potetována celá záda, hrudník a dokonce i pokožku hlavy.

Nicméně právě tetování na zádech prý bylo velmi bolestivé. V průběhu dvou týdnů absolvoval dvě desetihodinová sezení. „Po každém z nich jsem měl horečku, protože to bylo fyzicky vyčerpávající,“ popsal s tím, že ale ani ukrutná bolest ho neodradila od dalších extrémních tělesných modifikací. Své vlastní tělo prý totiž považuje za svůj „vlastní umělecký projekt“.

„Tetoval jsem si vlastní oči, tetoval jsem si dásně, odstranil jsem si bradavky, mám podkožní implantáty v genitálu, na obličeji, na klíčních kostech,“ shrnul Odin s tím, že odstranění bradavek bylo další bolestivou záležitostí.

Rekonvalescence po zákroku prý trvala několik měsíců, než se zcela uzdravil. Odříznout si je prý nechal, aby už nadále nevypadal jako člověk. Proto se rozhodl podstoupit další zákrok, při němž mu odstraní pupík. Rodák z americké Kalifornie si dokonce v rámci modifikací nechal udělat i obří díru do špičky nosu.

Video  Influencerka Kerstin Tristanová za tetování utratila své úspory.  - instagram/tattoo_butterfly_flower
Video se připravuje ...

MADONNA ( 15. března 2024 11:10 )

Ne, on to cítí jinak než píšete. On to bere jako senzaci. Nemá to v hlavě v pořádku.

MADONNA ( 15. března 2024 11:06 )

👍🏻

MADONNA ( 15. března 2024 11:06 )

Další duševní mrzák, co má potřebu se tímto způsobem zviditelnit. Zavřela bych ho do Bohnic, anebo vypustila do pralesa.

Eda Sztwiertnia ( 13. března 2024 18:29 )

To byl jenom mistr Jedi ze STAR WARS

Uživatel_5815280 ( 13. března 2024 16:53 )

V nose má díru a v hlavě ho..o .

Zobrazit celou diskusi