Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Smutné poslední přání paní Marie: Přišla o syny i manžela, naposledy se chtěla podívat na jejich hrob

Autor: VaB - 
27. listopadu 2023
05:00

Osud se s paní Marií z Teplic nemazlil. Nejprve přišla o syny, později i o svého manžela. Vážná nemoc pak zapříčinila, že skončila upoutána na lůžko. Naposledy si ještě přála se podívat na hrob, kde jsou pochovaní její blízcí. A to jí splnila Sanitka přání.

82letá Marie z Teplicka ve svém životě ztratila hodně svých blízkých, mezi nimi bohužel i své syny, později i manžela. K tomu všemu se ještě přidala nemoc, která Marii upoutala na lůžko v jejím domácím prostředí.

„Měla ještě jedno přání, podívat se k hrobu, kde jsou pochováni její synové a manžel. Proto se Sanitkou přání vyrazila na cestu z Teplic do Chotěšova pod Hazmburkem, kde mohla na své milované zavzpomínat,“ popisují zástupci Sanitky přání.  

Vše naštěstí proběhlo bez problémů, Marie se k tomu všemu ještě stihla potkat se svou letitou kamarádkou, kterou několik let neviděla.

Video  Zloděj se v obchodním domě na Zahradním Městě vrhl na ostrahu. S nožem v ruce pobodal jednoho muže, který musel do nemocnice. (22. listopad 2023)  - Václav Burian
Video se připravuje ...

Jan Dvořák ( 27. listopadu 2023 14:17 )

Tak tohle je věta jako vyšitá od Vrchního velitele *** a lidské hyeny.... 👎

zaka ( 27. listopadu 2023 10:06 )

Debilní přání a debilní plnitel přání

fjdksla ( 27. listopadu 2023 07:32 )

Ovšem může se taky stát, že se z Blesku stane veřejnoprávní médium a že ho budete povinně platit jako ČT. Zprávy mají na dost podobné úrovni. 😁

Zobrazit celou diskusi