Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena (†29) dlouho nemohla otěhotnět: Po vytouženém porodu zemřela na rakovinu

Autor: štt - 
25. září 2023
18:19

Mladá Australanka se po několika neúspěšných pokusech o početí rozhodla pro umělé otěhotnění. S manželem snili o spokojeném rodinném životě. Když už se zdálo, že se jim jejich přání splní, lékaři jim oznámili zdrcující zprávu.

Taylor se svým manželem Jessem Johnstonem investovali neskutečné úsilí, aby mohli na svět přivést své dítě. Dlouho se jim nedařilo otěhotnět, a proto přistoupili na umělé otěhotnění. Na druhý pokus se zadařilo a pár se nemohl dočkat, až spatří svou vysněnou dcerku.

Dítě pojmenovali Billie Mae a deset dní po porodu zažívali ty nejšťastnější chvíle svého života. Poté se matka dozvěděla, že trpí rakovinou děložního čípku. Později se nemoc rozšířila i do kostní dřeně. Po čtyřech měsících od narození dítěte žena zemřela, uvedl Daily Mail. Kvůli pokročilému stádiu nemoci smrti nedokázal nikdo zabránit.

Pozůstalí založili na GoFundMe finanční sbírku. Kromě desítek tisíc dolarů se zde nashromáždily i dojemné vzkazy. Například netballový klub Rye, za nějž Australanka hrála, napsal: „Taylor milovali všichni, kteří se s ní potkali na hřišti nebo na tanečním parketu. Budeš nám chybět.“

Vybraná částka půjde na pohřeb a na zaplacení základních rodinných výdajů. Zdrcený manžel musel opustit své zaměstnání truhláře, aby mohl vychovávat svou dcerku.

Video  Desatero snížení rizika vzniku rakoviny  - Videohub
Video se připravuje ...

aquarie ( 28. září 2023 22:13 )

Rakovina

aquarie ( 28. září 2023 22:13 )

Je to velmi divne, v nasi lekarske peci si to nedovedu predstavit. Pochybeni ano jednotlive, ale ne ze zena projde ruznymi gynekologickymi vysetrenimi a zakroky, tehotenstvim, porodem a az za 4 mesice pote se zjisti pokrocila zenska takovina.

begonie ( 26. září 2023 06:29 )

Že by chyba lékařů??? Mladá žena se roky snaží otěhotnět, podstupuje umělá oplodnění a 10 dní po porodu se zjistí, že má rakovinu a to dokonce v tak strašném stadiu, že za čtvrt roku zemře?????

Zobrazit celou diskusi