Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Dojemné shledání: Mamince pomohli s porodem záchranáři, po půl roce jim přijela poděkovat!

Dojemné shledání znojemských záchranářů a maminky Moniky.
Už budu! Porody ve filmech? Realita je jiná, zdůrazňuje Lilia Khousnoutdinova  (Autor: ZZS JMK)
Autor: pma - 
19. srpna 2023
14:48

Na začátek února letošního roku zřejmě nezapomene maminka Monika ze Znojma. Její dítko se na svět rozhodlo dostat dříve, než stihla dojet do nemocnice. S porodem ženě pomáhala záchranářka Andrea Radová, která byla na místě společně s kolegou Stanislavem Benešem. Jim i celé posádce přijela maminka po několika měsících znovu osobně poděkovat a pochlubila se i rostoucím synkem Williamem.

Bylo 8. února a nastávající maminka Monika ze Znojma tušila, že porod jejího dítka bude rychlejší, než očekávala. S manželem rychle vyhodnotili situaci a došlo jim, že do nemocnice to zřejmě nestihnou. Přivolali tak na místo záchrannou službu, které paní Monice s překotným porodem pomohla.

Posádka v čele s Andreou Radovou a jejím kolegou k rodičce dorazila před třetí hodinou ráno. Po pár minutách už maminka držela v náručí syna Williama.

„Byli jsme moc šťastní, že všechno dobře dopadlo, maminka byla statečná a tatínek nápomocný. Tohle jsou silné chvíle, když uslyšíte miminko plakat a víte, že všechno je v pořádku. Je to velká úleva a nezapomenutelný pocit,“ komentovala porod Radová.

Šťastní rodiče záchranářům před časem napsali i dopis, kde jim za jejich práci poděkovali. Po půl roce se spokojená rodinka za svými zachránci vydala na znojemskou základnu, aby jim ještě jednou pomohla a ukázala, jak synek Williamek vyrostl. „Zbývá už jen dodat, že Williamovi a celé jeho rodině přejeme krásný život,“ dodali k milému setkání záchranáři.

Video  Už budu! Porody ve filmech? Realita je jiná, zdůrazňuje Lilia Khousnoutdinova  - pdc, ub, Carvalho, Chebotareva, Marek
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi