Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Milovnice nahoty Helen (47): Dva týdny strávila na lodi plné nudistů!

Autor: rc - 
14. července 2023
15:05

Na neobvyklou dovolenou se svým manželem vyrazila Helen Berrimanová (47). Pár se společně vydal na plavbu lodí po exotických ostrovech a na výlet vyrazil opravdu na lehko. Plavidlo bylo totiž určené pro nudisty!

Dva týdny na výletní lodi strávila Helen se svým manželem Simonem. „Byla to loď, která pojme 2300 lidí na 11 palubách,“ uvedla Helen pro americký deník New York Post. Rodáci z Londýna nejprve odjeli do Tampy na Floridě, kde se nalodili a posléze se vydali na plavbu po exotických ostrovech. Navštívili ostrov Svatého Martina, Svatého Kryštofa, ostrovy Turks, Caicos či Bahamy.

Oba dva vyznávají naturismus a tak se není čemu divit, že loď byla určená pro nudisty. Na lodi se tak pohybovali zcela nazí. Obléci se museli jen ve chvíli, kdy loď zakotvila v přístavech nebo když šli do jídelen.

K naturismu Helen přivedl její manžel, kterého potkala v roce 2015. Nejdříve jí však jeho životní styl znepokojoval a nechtěla být jeho součástí. Nakonec mu ale propadla i ona. „Konečně jsem pochopila, proč se to Simonovi tak líbí. Cítila jsem se svobodná,“ uvedla. Naturismus ji prý přiměl milovat své tělo. „Chci pomoci ostatním, aby se cítili svobodně a pochopili, že to není nic divného,“ uzavírá Helen.  

Video  Počasíčko byl takový sexy bizár devadesátek  - archiv
Video se připravuje ...

lokii ( 14. července 2023 20:11 )

Kazdy, kdo vyznava nejaky zivotni styl, se ohani tim, ze se stal svobodnym - to uz je tak otrepana fraze. Kdyby rekl,ze mu to vyhovuje a odpovida to jeho/jejim predstavam, tak by to znelo verohodneji.
Jen jednou v zivote jsem sla na nuda plaz - byl to horor. Skutecne neco, co bych uz v zivote nechtela zazit. Dokonce se tam vydala rodina s asi tak 14 letym chlapcem a hrali nejakou micovou hru. Nevim, co si ten kluk nesl do zivota, kdyz videl svou matku "v akci". Kdyz jsou to dva dospeli lide a jsou srozumeni s tim, ze tam "tak" budou vsichni - tedy i ti, kteri nevypadaji "jak ze zurnalu" - prosim, ale s dospivajicim ditetem je to uz o necem uplne jinem.

Pipina Královská ( 14. července 2023 17:35 )

Ke snídani se podávala vařená vajíčka a pečené klobásky 🥚🥓🥚🤣🤣🤣

Celebrity-chachacha ( 14. července 2023 15:51 )

Celou dovolenou se chci dívat na pytle až po kolena a měchy až pod břicho . Takovejch je tam totiž nejvíc.

Zobrazit celou diskusi