Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nasťa (34) s monstrózními tvářemi vzbudila povyk: Pochlubila se fotkou před plastikami!

Autor: rc - 
1. května 2023
14:05

Blogerka Anastasija Pokreščuková (34) si prý v minulosti připadala jako šedá myška a tak začala radikálně měnit vzhled. Fanoušci na sociálních sítích ji znají jako ženu s obřími tvářemi. Nyní se rodačka z ukrajinského Kyjeva pochlubila fotografií, kterou zvěčnila kdysi před estetickými zákroky. Na sociálních sítích vzbudila velký povyk.

Ukrajinské blogerce bylo sedmadvacet let, když se rozhodla k razantnímu kroku. Kosmetička z Kyjeva si připadala příliš obyčejná a tak začala svůj vzhled postupně vylepšovat. Nechala si udělat nové zuby, upravit nos, zvětšit prsa a dodnes chodí na botox.

Známá po celém světě se ovšem stala hlavně kvůli svým tvářím! Nasťa si do nich nechává píchat výplně, aby je měla co nejvíc vystouplé. Podle informací britského deníku Daily Mail si dokonce injekce aplikovala do tváří sama a to pomocí různých tutoriálů na internetu.

Obří tváře

„Miluji je, chci, aby takhle vypadaly, a jsem velmi šťastná,“ uvedla kdysi pro deník New York Post. Navíc si nechává barvit vlasy na sytě růžovou. V roce 2020 se Nasťa objevila v pořadu This Morning, kde uvedla, že si rozhodně nepřestane píchat do tváří výplně a to navzdory tomu, že ji lékaři varují před zdravotními riziky. „Byla jsem jako šedá myška. Můj nos byl příliš velký. A teď mám velké tváře a velké rty. Vypadá to dobře,“ sdělila.

Šok fanoušků

Na instagramu, kde ji sleduje víc než 80 tisíc lidí, se nyní pochlubila fotografii starou sedm let, kdy ještě neměla plastiky. Na snímku má hnědé dlouhé vlasy. oválný obličej bez výrazných tváří a úzké rty. Fanoušci z fotografie byli v naprostém šoku.

Málokdo by na snímku Nasťu poznal. „Byla velmi krásná,“ reagoval jeden z fanoušků. „Jaká krásná dívka před operacemi. Vůbec nebylo potřeba nic upravovat, krásné rysy obličeje. Nyní je obětí plastické chirurgie,“ míní další. „Před – osoba, po – host z vesmíru,“ psal další fanoušek.

Video  Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu!  - Martin Mol
Video se připravuje ...

vera51 ( 1. května 2023 16:19 )

To je teda kreatura, taková to byla hezká holka.

Zobrazit celou diskusi