Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Mámu (†39) i její nenarozenou dcerku zabila vážná těhotenská komplikace: Vdovec zůstal na čtyři děti sám

Maminka Lauren Thompsonová zemřela v nemocnici poté, co utrpěla rupturu dělohy.
Maminka Lauren Thompsonová zemřela v nemocnici poté, co utrpěla rupturu dělohy.  (Autor: GoFundMe)
Autor: rc - 
17. dubna 2023
17:32

Na čtyři děti (2, 4, 7 a 9 ) zůstal zcela sám tatínek Ben Thompson. Jeho manželka Lauren (†39), která byla téměř v 37. týdnu těhotenství, zemřela náhle v nemocnici poté, co jí praskla děloha. Lauren bojovala týden o život, ale svůj boj nakonec prohrála. Zemřela i jejich nenarozená dcerka.

Manželé Ben a Lauren Thompsonovi se těšili na příchod jejich již pátého dítěte. Po čtyřech chlapcích měli na svět přivítat dcerušku, jíž vybrali jméno Hannah. Ovšem rodinu náhle postihla tragédie. Lauren, která byla téměř v 37. týdnu těhotenství, postihly náhle silné bolesti. Skončila v nemocnici. Domů se už nevrátila. „Lauren byla ta nejneuvěřitelnější máma, zasvětila svůj život svým chlapcům a učila je doma s velkou trpělivostí a vášní,“ stojí na stránce GoFundMe, kde byla zřízena sbírka na vdovce Bena, jenž zůstal na čtyři děti sám.

U Lauren došlo k ruptuře dělohy. „Nemůžu uvěřit, že tu není. Máme čtyři chlapce ve věku od dvou do devíti let,“ uvedl vdovec Ben. Zatím není jasné, co bylo přesnou příčinou její smrti. Podle informací Daily Mail prorostla placenta příliš hluboko do děložní stěny, což způsobilo rupturu dělohy. Lauren bojovala týden o život. Utrpěla však krvácení do mozku a nakonec svůj boj o život prohrála. Její synové i manžel jí dali v nemocnici poslední sbohem. „Všichni říkali: milujeme tě mami,“ popsal poslední chvíle se svou ženou Ben, který náhle přišel o manželku i dcerušku.

Video  Obrat miminka v břiše: Jak se provádí a jak je úspěšný?  - Videoredakce ženských webů
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi