Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sestřičky z Ostravy se předvedly jako andílci: Pacienta po vyléčení vyprovodily domů koledou!

Autor: rc, swp - 
29. prosince 2022
16:46

Čtyři dlouhé měsíce strávil na Oddělení popáleninové medicíny a rekonstrukční chirurgie Fakultní nemocnice Ostrava Jaroslav. Do nemocnice ho přivezli v kritickém stavu v srpnu a nyní po se konečně mohl po dlouhé době vrátit domů. Propuštění se konalo zrovna o nejkrásnějších svátcích v roce a sestřičky si proto pro něj připravily velké překvapení!

Obrovský ohlas na sociální síti facebook vzbudilo video, které zveřejnila na své stránce Fakultní nemocnice Ostrava. Na Oddělení popáleninové medicíny a rekonstrukční chirurgie 15. srpna přijali v kritickém stavu pana Jaroslava. Po čtyřech měsících jej konečně propustili do domácí péče.

„Vždycky máme radost, když můžeme propustit z nemocnice vyléčeného pacienta,“ napsala v úvodu příspěvku nemocnice s tím, že Jaroslav za týdny, kdy se na oddělení zotavoval, přirostl personálu k srdci. Sestřičky se proto rozhodly, že si pro něj připraví překvapení na rozloučenou. Jelikož byl Jaroslav propuštěn domů 26. prosince, sestřičky se mu rozhodly zazpívat koledu „Bim Bam“, kterou společně nacvičily.

Ohlas na sociální síti

Dojemné video začalo rychle kolovat po sociální síti. Doposud zaznamenalo víc než 530 zhlédnutí a objevily se pod ním stovky komentářů. „Holky, kolegyňky, máte mou hlubokou poklonu, jste úžasné,“ napsala jedna z komentujících. „Jste úžasné, je vidět, že svou práci berete jako poslání. Za to vám děkujeme,“ stojí v dalším komentáři. „Je to nádhera, dojemné,“ míní další komentující.

Video  Brněnští strážníci nazpívali vánoční koledy, aby pomohli nemocným dětem  - Městská policie Brno
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi