Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Erotickou modelku kvůli chování vyhodili z nudapláže: Tohle tady dělám pořád, nechápala

Autor: štt - 
18. prosince 2022
10:00

Influencerka, která se kromě intagramu proslavila i díky platformě OnlyFans, byla vyvedena z nudapláže poté, co pózovala před svým přítelem. „Nefotila jsem nic explicitního,“ brání se. Za incidentem podle ní stojí lidské předsudky.

Beatriz Miuky na instagramu sleduje přes 150 000 uživatelů. Její fanoušci si však mohou zaplatit přístup k o poznání pikantnějším fotkám, které pravidelně umisťuje na OnlyFans. Jihoamerické influencerce se nedávno přihodil nepříjemný incident, napsal Daily Star.

Se svým partnerem trávila volný den na nudistické pláži Praia do Pinho v brazilské Santa Catarině. Když Beatriz požádala partnera, aby ji nahou vyfotil mezi vlnami, přišli k ní dva strážníci a požádali je, aby pláž opustili.

„Nefotili jsme žádné explicitní scény. Chtěla jsem si pořídit pár běžných fotografií. Nic zvláštního,“ sdělila modelka na svou obhajobu. Dále dodala, že na pláž chodí pravidelně už čtvrt roku a nafotila zde bez jakýchkoliv problémů několik fotek.

Strážníci údajně měli vědět, že Beatriz své fotografie nabízí na internetu. „Dokonce znali i mé umělecké jméno. Chovali se ke mně, jak kdybych spáchala nějaký zločin,“ řekla žena. Za incidentem podle ní stojí předsudky vůči lidem, jako je ona. „Nedělám nic špatného. Je to moje obživa,“ uzavřela.

Video  Už budu! Bolest je jen jeden z prostředků, říká domina Jenny  - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi