Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Z luxusního swingers klubu zbyly jen ruiny: Za jeho pád může temná minulost

Autor: rix - 
9. prosince 2022
12:12

Dříve šlo o luxusní hnízdečko lásky. Ve swingers klubu ve městě Chattanooga se konaly bujaré večírky dohromady pro více než deset tisíc lidí. Jeho osud je ale krutý. Zbyly z něj jen ruiny a špína. Zůstalo jen ikonické logo Playboye na dně bazénu. A co víc, za pádem sexy nemovitosti stála vražda, za kterou byl odsouzený její majitel, magnát Billy Hunt.

Hunt měl pro svůj nový klub jasnou vizi, a vybral proto architekta Eda Balla, aby navrhl neotřelý interiér. Klub se tak mohl chlubit luxusními mramorovými koupelnami, zrcadlovými salonky a obrovským bazénem vedle tří velkých ložnic.

Výstavba luxusní nemovitosti trvala čtrnáct měsíců. Jen co bylo hotovo, majitel oslavil její dokončení po svém. Obrovskou párty se spoře oděnými slečnami. Večírky ale jako by byly tajné. Neexistují z nich žádné fotografie. 

Také mělo sídlo jen jepičí život. Jen několik let po jeho dokončení ho sám majitel opustil po obrovském skandálu. Došlo k brutální vraždě, kdy zemřel jistý Roland Hargis. Jak informoval deník Mirror, ten měl mít poměr s manželkou pana Hunta. 

Zastřelil ho jeden z Huntových blízkých přátel Larry Parker. Ten tvrdil, že si ho majitel sídla k vraždě najal. To už majitel hnízdečka lásky neustál. Již dříve měl na krku obvinění z daňových podvodů a vražda byla tou poslední kapkou. V osmdesátých letech vyhlásil bankrot a poté byl odsouzen za účast na vraždě na dvacet let ve vězení. 

Slavné časy klubu tím skončily. Dnes je místo naprosto poničené vandaly a zohyzděné všudypřítomným graffiti. Ve zkoušce času obstálo jen ikonické logo Playboye ležící na dně bazénu. 

Video  Deset ikonických titulek Playboye  - youtube/10B&W
Video se připravuje ...

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

diskutujici ( 9. prosince 2022 17:32 )

Bodejď by existovaly fotky, když v 1972 naštěstí mobily nebyly. Teď fotky postuje kde jaký trouba.

Zobrazit celou diskusi