Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nejkrásnější pár do toho praštil! Miss Argentina a Miss Portoriko jsou manželky

Autor: rix - 
3. listopadu 2022
15:10

Rovnou by mohly jít do soutěže o nejpůvabnější pár. Miss Argentina Mariana Varelová (26) a Miss Portoriko Fabiola Valentínová (22) na instagramu ohlásily překvapující novinu. Nejenže spolu už dlouho tajně chodily, ale teď se dokonce vzaly!

Fabiola s Marianou se poprvé setkaly v roce 2020. Tehdy obě krásky reprezentovaly své země v soutěži Miss Grad International. Už tam mezi nimi přeskočila jiskra. To ale nikdo netušil. Obě ženy držely svůj vztah v důkladné tajnosti. Poté ale přišel šok. A to především pro pány. 

Video  Obě missky sdílely na Instagramu třiceti sekundové video, kde oznamují, že uzavřely sňatek  - Instagram
Video se připravuje ...

Obě missky sdílely na instagramu třiceti sekundové video, kde oznamují, že uzavřely sňatek. A berou to zcela vážně. Pláže, večeře, romantické projížďky lodí, líbání. Mariana s Fabiolou si užívají milostných radovánek se vším všudy. 

„Náš vztah jsme si nechávaly pro sebe. Nicméně přišel konečně den, o který se musíme se všemi podělit,“ radovala se Mariana na instagramu. Jak dodala, své ano si obě krásky řekly 28. října. 

Dokonce i mužští fanoušci obou žen jsou štěstím bez sebe a oběma misskám gratulovali. Jejich video už sesbíralo přes sto tisíc lajků a skoro dva miliony zhlédnutí. „Moc vám gratulujeme, bůh žehnej vašemu spojení. Ať žije vaše láska,“ jásali komentující na sociálních sítích.  „Děkujeme, jsme spolu velmi šťastné,“ opáčila dojatá Mariana. 

 

Zobrazit celou diskusi