Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladíkovi (26) se vznítila e-cigareta v kapse! Utrpěl otřesné popáleniny

Autor: rc - 
30. srpna 2022
17:37

Holič Blayre Turnbull (26) trávil klidnou neděli se svým otcem v hospodě, když zničehonic mu začala hořet kapsa u kalhot! V jeho kapse se prý vznítila jeho e-cigareta a způsobila mu popáleniny třetího stupně! Fotografie otřesných zranění publikoval muž na sociální síti s tím, že ho čeká dlouhá rekonvalescence.

Do hospody ve skotském Kilmarnocku si vyšel v neděli 7. srpna. Holič a majitel holičství Urban Hair v Auchinlecku si tam zašel posedět se svým otcem. Zničehonic mu ale začala hořet kapsa u kalhot!

„Ze začátku jsem netušil, co se děje. Znělo to, jako by moje e-cigareta jiskřila. Všiml jsem si, že mi kapsou proniká kouř, a když jsem na ni položil ruku, hořela. Musel jsem utéct a sundat kalhoty,“ popsal šokující incident pro Deily Record. Na místo vyrazili záchranáři. Blayre utrpěl vážné popáleniny třetího stupně na ruce a noze. „Museli mi odebrat kůži z jednoho stehna, aby ji mohli použít jako kožní štěp. Teď mám jizvy na celý život,“ uvedl.

E-cigaretu prý koupil v roce 2020 spolu s dobíjecími bateriemi. Je přesvědčen, že baterie explodovala. Všechny varuje, aby byli opatrní a nedávali své e-cigarety do kapsy. Fotografie šokující popáleniny dlaně zveřejnilo na Facebooku jeho holičství.  

Video  Britovi se vznítila elektronická cigareta v kapce, když byl bruslit se synem  - YouTube
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi