Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Češi se v Chorvatsku chovají jako prasata? Turisty trápí moře plné splašků!

Autor: rix - 
7. srpna 2022
18:51

Čeští turisté znečišťují krásný Jadran? Nejvíce nepořádku v chorvatském dovolenkovém ráji způsobují prý sami čeští turisté. Jsou to prý prasata a rochní se ve vlastní špíně, nebrali si servítky někteří čeští dovolenkáři. A co víc, ve vodě jsou občas k vidění splašky!

Největší nespokojení s chováním Čechů v Chorvatsku projevil pro TN.cz pan Miloš. České turisty dokonce přirovnal k prasatům. „To nejhorší, co jsme viděli v Chorvatsku, byla česká a slovenská prasata, která se rochnila ve svých odpadcích, co si naházela do moře, na pláž a promenádu, aby se alespoň na čas cítila jako doma,“ zlobil se.

Dalším významným problémem, který odradí nejednoho milovníka moře, jsou splašky. Ty prý do vody vypouští projíždějící lodě. Pohled je to někdy velmi zarážející. „Turista by se nemusel koupat ve splaškách, když jede s rodinou k moři. Jsou asi i tací, kterým tohle nevadí, ale já mezi ně určitě nepatřím,“ svěřil se turista Lukáš. 

Problém se splašky v moři potvrdilo i infocentrum v Podgoře. Uvedlo, že materiál do vody opravdu vypouštějí lodě, ale nedá se s tím údajně nic dělat. Výkaly, toaletní papír nebo dokonce mrtvé krysy. I taková „překvapení“ některé turisty při jejich vysněné dovolené mohou potkat. 

I přes tvrzení infocentra si někteří z Čechů nemohli Podgoru vynachválit. „Ani letos si nemůžeme vůbec na nic stěžovat. Vrátili jsme se před dvěma týdny, moře čisté a ceny téměř bez změny od loňského roku. Hysterii ohledně cen nerozumím a moře bylo průzračné jako v minulých,“ uvedla Češka Venda.  

Podívejte se na chorvatskou galerii:

Video  Škoda Kodiaq zapadla na oblázkové pláži v Chorvatsku.  - TikTok
Video se připravuje ...

 

 

Tara-Tara ( 8. srpna 2022 10:31 )

chovají se jako prasata ? No a co jako, vždyť to tam na mnoha místech vypadá jako v prase­činci­...bor­del, co každému od ruky upadne, střepy, odpadky, ale blbí turisti platí a platí

al.bunda ( 7. srpna 2022 22:39 )

http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=H6F_­krv2BP­k&ab_c­hannel­=Jaro­mirNo­havi­ca

Lucio1 ( 7. srpna 2022 21:57 )

Chovají se jako prasata, nic nového, to se můžu podívat u nás, ještě by mě zajímalo, když tam vypouští *** do vody lodě, jak tam mají vesnice, města řešenou kanalizaci..

pisecanda ( 7. srpna 2022 20:46 )

Vsude je něco…., ale byli jsme nyní v Chorvatsku měsíc, ubytovali jsme se ve třech letiviskách, projeli člunem nespočet pláží a NIKDE jsme bordel v moři neviděli. Je pravda, že Češi vyrazí k moři a myslí si… “ po mě potopa” a navíchulákají, upozorňují na sebe nevhodným chováním…..ale na Chorvatsko nedám dopustit. 30 let tam jezdíme na různá místa a prostě… skvělé👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽❤️

Zobrazit celou diskusi