Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Silvia zemřela po vysněné plastice: Dostala nebezpečnou infekci!

Autor: rc - 
4. srpna 2022
12:54

Vylepšit svůj zevnějšek se rozhodla Silvia Idalia Serranová. Na klinice estetické medicíny ve španělském Madridu podstoupila hned tři zákroky. Operace ale nedopadla podle plánů. U Silvie se údajně objevily komplikace spojené s bakteriální infekcí. Byla nakonec převezena do nemocnice, kde později zemřela.

Na kliniku CEME do španělského Madridu Silvie podle informací britského deníku The Sun odjela 29. dubna. Podstoupila tam operaci prsou, liposukci a přenos tuku do hýždí. Po operaci začala mít Silvie zdravotní problémy. Projevila se u ní infekce měkkých tkání tzv. nekrotizující fasciitida. Infekci doprovází příznaky jako zvracení, průjem, zmatenost, otoky a bolest. Silvii převezli do madridské univerzitní nemocnice. Lékaři ji uvedli do lékařsky vyvolaného kómatu. Rodina se ale nakonec dozvěděla zdrcující zprávu. Silvia 31. července zemřela.

Blízcí z její smrti viní nemocnici a požadují, aby byl Silviin případ důkladně prošetřen. Navíc se domnívají, že existují další případy. Klinika však popírá, že by v pooperační péči pochybila. Případem se již zabývají příslušné úřady, kteří kliniku a dva lékaře vyšetřují.

Video  Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu!  - Martin Mol
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi