Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Playmate (†24) spáchala sebevraždu: Sexy brunetku znali i v pražském klubu

Autor: rc - 
15. ledna 2022
18:48

Rodina, přátelé a fanoušci jsou v šoku z náhlé smrti čtyřiadvacetileté Amy Gregoryové, jíž fanoušci televizního kanálu pro dospělé Babestation znají spíš jako Chloè Love. Modelka, která pózovala i pro Playboy, si sáhla na život.

Blízcí ji popisují jako dobrosrdečnou, usměvavou a laskavou. Amy Gregoryová z britského města Ponypriddu náhle zemřela. Podle informací britského deníku Daily Star spáchala sebevraždu. Bylo jí pouhých čtyřiadvacet let.

Amy Gregoryová v profesním životě vystupovala pod jménem Chloè Love a byla hvězdou televizního kanálu Babestation. Na svém instagramovém profilu rovněž uvádí, že byla playmate. Černovláska zavítala i do Prahy. Na sociální síti před časem publikovala fotku, na níž pózuje na balkóně jednoho z nočních klubů na Václavském náměstí.

„Amy byla chytrá, ambiciózní, vtipná mladá žena s laskavým srdcem a krásným smíchem. Ve čtyřiadvaceti letech Amy zažila víc než většina v jejím věku. Byla to silná a krásná dívka,“ uvedla její máma Karina. Na kolegyni a svou hvězdu zavzpomínala i televizní stanice Babestation. „Dnes truchlíme nad ztrátou našeho Anděla. Slovy nemůžeme vyjádřit zármutek a bolest, kterou všichni jako komunita cítíme. Chloè byla laskavá a zábavná,“ napsala stanice na sociální síti twitter. Její rodina založila veřejnou sbírku, která má za cíl vybrat peníze na pohřeb. V popisu sbírky rodina rovněž uvádí, že vnadná modelka milovala zvířata a to zejména své dva pejsky Bennie a Blancu.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu

diskutujici ( 15. ledna 2022 20:15 )

Je to čím dál, tím horší. Jak nafouknutá plastiková barbína kompresorem.

Zobrazit celou diskusi