Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Leze úplně nahá bez jištění po skalách: S koníčkem nepřestala ani ve vysokém stupni těhotenství

Autor: ran - 
24. prosince 2021
20:49

Fotky Laury Jasorkaové (38) lezoucí bez jištění a jediného kousku oblečení po skalách v dubnu obletěly svět. Nyní se příběh opakuje, jen s tím rozdílem, že je z Laury nastávající maminka – ani s „pupkem“ a novým životem v něm ze stěny neslezla a dál si užívá svobody volného lezení.   

Laura Jasorkaová (38) žije v americkém městě Reno v Nevadě a proslavila se po celém světě svým koníčkem. Ten spočívá v tom, že na rozdíl od většiny milovníků volného lezení po skalách dobývá vrcholy nejen bez lana a skob, ale i úplně nahá.

Pokud někoho při pohledu na ženu držící se skalní štěrbiny jen prsty a nohama mnoho metrů nad zemí jímala hrůza „co by kdyby“ už v dubnu 2021, kdy se fotky nahé horolezkyně Laury podívaly do světa poprvé, teď ho asi trefí šlak.

Laura nejen že je nahá a bez jištění, ale navíc i těhotná, napsal deník Metro. Takže když sletí, nezláme vaz jen sobě, ale i svému nenarozenému děťátku.

Nastávající maminka však s pocitem rizika očividně umí pracovat a tragických následků své oblíbené kratochvíle se neobává.

Kromě toho ve svém koníčku spatřuje i obecnější vzkaz. Laura prý chce ženy svými výkony motivovat k tomu, aby se začaly mít rády a přijaly svá těla taková, jaká jsou.

Zaměstnankyně kasina by ráda, kdyby se ženy na celém světě za své tělesno přestaly stydět a začaly si víc věřit. Těm, kdo nad jejím počínáním přesto pozdvihují obočí s poukazem na nezahalené partie, vzkazuje stejně jako na jaře: „Nejde o porno, jde o umění!“ 

illyria ( 24. prosince 2021 22:36 )

Na těch fotkách je max 2 metry nad zemí... Tomu bych neřekla lezení na skály, ale spíš skotačení po balvanech...

AliAlice ( 24. prosince 2021 22:27 )

Nevím,ale připadá mě to hodně nechutný !!

Zobrazit celou diskusi