Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tvé jméno nikdy nezapomeneme! Kolegové ze záchranky se rozloučili se zemřelým Jaroslavem

Autor: rc - 
4. prosince 2021
17:28

Středočeská záchranka se rozloučila se svým dlouholetým kolegou a kamarádem Jaroslavem J. Záchranář zasvětil celý svůj život pomoci druhým. Blízcí se s ním rozloučili ve smuteční síni v Kolíně a na jeho počest zazněly sirény.

O dlouholetého kolegu přišli záchranáři z Kolína. „Dne 25. 11. 2021 nás nečekaně navždy opustil dlouholetý kolega, ale především kamarád, Jaroslav J.,“ napsala středočeská záchranka na facebooku  s tím, že Jaroslav žil proto, aby pomáhal druhým, a na výjezdovém stanovišti Kolín pracoval od jeho založení. „Dělal práci, kterou miloval a která byla jeho součástí. Svůj život ale žil a prožíval naplno, miloval jídlo a psy,“ dodali jeho kolegové v prohlášení.

Přátelé, kolegové a známí se s ním rozloučili 3. 12. 2021 ve smuteční obřadní síni v Kolíně. Na poslední cestě ho vyprovodily zvuky sirén sanitních vozů. „Tvé jméno nikdy nezapomeneme, stejně jako to, co jsme s tebou zažili a prožili. A každá siréna ti ve své hudbě už vždy vyšle pozdrav,“ dodali záchranáři.  

VIDEO: Na sjezdu ze Strakonické došlo k nehodě, auto skončilo mimo silnici.

Video  Na sjezdu ze Strakonické došlo k nehodě, auto skončilo mimo silnici.  - Václav Burian
Video se připravuje ...

Uživatel_5557339 ( 5. prosince 2021 17:42 )

Netřeba zlých komentářů. Vypadá jako veselý človíček. Určitě dával víc než přijímal. Bude chybět nejen pacientům, ale i kolegům. R. I. P

a-z- ( 5. prosince 2021 09:22 )

Bohužel, asi nestihnul pátou životodárnou dávku.

kdoasi ( 4. prosince 2021 22:08 )

A předpokládám, že i očkovaný😞

kralovna-vsech-mori ( 4. prosince 2021 22:04 )

To je smutné. Byl to jistě veselý a obětavý člověk. Ale byl hrozně tlustý.

Zobrazit celou diskusi