Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Herečka z nápadníků vylákala luxusní dary za stovky tisíc: Její trik je překvapivě jednoduchý

Autor: rix - 
1. září 2021
21:48

Divadelní herečka Jenna Harwoodová z New Yorku neměla do čeho píchnout, tak z dlouhé chvíle zkusila trik holek z TikToku, jak od mužů dostávat drahé dary. Její trik měl až nečekaný úspěch. Od jednoho z nápadníků dokonce vylákala i kabelku od Chanelu! Fígl skvěle fungoval do doby, než kvůli porušení pravidel o účet v seznamovací aplikaci Tinder přišla.

Jenna vysvětlila, že během pandemie koronaviru byla bez práce a zrovna narazila na internetu na lstivý trik. Založila si účet na Tinderu a tam nastavila, že touží jen po starších mužích, uvedl deník Daily Star.

„Zaznamenala jsem trik, který říká, že pokud si založíte Tinder a nastavíte si, že chcete starší muže, stačí pak zadat do aplikace, co byste si přála koupit a ti muži vám to prostě nakoupí,“ uvedla s tím, že když byla kvůli covidu nezaměstnaná, rozhodla se, že trik zkusí.

„A ono to zafungovalo! Fakt mi to začali posílat,“ pochlubila se. Jen dva dny po založení účtu Jenna ukazovala na sociální síti Tik Tok, co vše jí od postarších nápadníků přišlo. Nechyběla kabelka, plavky, luxusní boty s podpatky nebo taška za sto padesát tisíc korun!

Dívčina radost ale neměla dlouhého trvání, účet jí byl smazán. „Jo, smazali mi ho, ale pořád mám všechny ty věci zadarmo,“ uzavřela Jenna. 

Video  Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!  - Videohub
Video se připravuje ...

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi