Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Mladý pár snil o krásném domově: Rozhodli se zcela proměnit budovu na spadnutí

Autor: jel - 
15. srpna 2021
05:00

Bohužel ceny nemovitostí kvůli pandemii covidu-19 vzrostly a oni si ho tak nemohli dovolit. Stůj, co stůj si však šli za svým a rozhodli se, že si starý dům promění ve svůj vysněný domov. Za měsíc rekonstrukce už zvládli opravdu mnoho práce. Svůj progres pravidelně zveřejňují na TikToku a instagramu.

Teprve pětadvacet let starý dům ve West Midlands v Británii koupila dvojice za v přepočtu asi 6 milionů korun. Má tři ložnice a měl pouze jednoho předchozího majitele. Jenže poté, co jej koupili, měl k jejich vysněnému bydlení hodně daleko, informoval The Sun.

Namísto koupě pohádkového sídla renovace hrůzy

„Léta jsme si šetřili na náš vysněný první dům, jenže covid-19 a růst cen domů znamenaly, že jsme si už nemohli dovolit dům, který jsme chtěli. Tak jsme se rozhodli změnit náš přístup a koupit dům, který v ten vysněný proměníme,“ uvedla Abbi na sociální síti.

Byl plný zaprášených koberců, odlupujících se tapet i starého nábytku. Ničeho se nezalekli a s chutí se pustili do práce. Za pouhý měsíc dokázali zbourat nepotřebné zdi, odstranit koberce i nábytek. Pečlivě strhali tapety a rozebrali krb. Na zahradě stál domek plný pavouků a v havarijním stavu.

Pár si získal fanoušky

Ten strhli a Abbi na instagramu avizovala, že by si na jeho místě přála mít pergolu s posezením. Čeká je ještě mnoho práce, ale za měsíc už dokázali, že si jdou tvrdě za svým cílem. Mnoho uživatelů na TikToku i instagramu nešetřilo pochvalnými komentáři a spousta z nich napsala, že už se nemohou dočkat konečného výsledku.

Video  Udělejte svým dětem útulný koutek za pár stovek!  - Adam Balažovic
Video se připravuje ...

koliaska ( 28. října 2022 15:03 )

No, my se třeba před časem také rozhodli pustit do rekonstrukce takového staršího domku. Můžu vám říct, že to bylo pěkně náročné. Velká část už je hotová a teď ladíme interiér. Jako poslední přijde na řadu kuchyně. Pořád jsme se s manželem nemohli shodnout na tom, jakou vybrat, ale nakonec jsme se shodli, že klasické kuchyně od http­s://ww­w.ga­bon.cz­/rubri­ka/kuc­hyne/­klasic­ke-kuchyne/ jsou prostě nejlepší.

Zobrazit celou diskusi