Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Žena pracuje jako profesionální „mazel“: Tulením se si přijde na pořádný balík

Autor: rc - 
19. června 2021
20:16

Neobvyklé povolání, díky němuž si však přijde k pěkným penězům, má Keeley Shoupová ze Spojených států. Pracuje totiž jako profesionální „mazel.“  Prací tuliče podle ní pomáhá lidem, kteří si prošli traumaty a zneužíváním a nejedná se o sexuální služby. Někteří lidé dokonce nepožadují fyzický kontakt, ale postačí jim, když jim věnuje svou plnou pozornost. Někteří lidé ale mají podstatně neobvyklejší požadavky.

Dnešní uspěchaná a nekontaktní doba, kdy značná část mezilidské komunikace probíhá přes sociální sítě, dává prostor pro vznik neobvyklých povolání. Jedním z takových povolání je například práce profesionálního „mazla.“ Keeley Shoupová prozradila, co takové zaměstnání obnáší. Profesionálním tulením se živí, a dokonce je to tak žádaná služba, že si údajně dokáže vydělat až 100 amerických dolarů (víc jak 2 tisíce Kč) za schůzku. Pro britský deník Daily Mirror prozradila, že v práci jsou stanovena pevná pravidla, která nikdo nesmí překročit. Tulení je totiž naprosto platonické, nezahrnuje sexuální služby a po celou dobu schůzky jsou obě strany oblečené.

Neznamená to ale, že by občas některý z klientů nevyjádřil neobvyklý požadavek. Keeley se však ničeho nezalekne, a dokonce je prý ráda, když klient vyjádří své požadavky, jelikož pak prý ví, že jí věří. „Znamená to, že jsem vytvořila dostatečně bezpečný prostor, v němž nemají pocit, že je budu soudit. To se mi líbí.  Chci, aby měli ve svém životě místo, kde se nebudou cítit souzeni. Jedno z pravidel, které mám je, že mě mohou požádat o cokoli,“ prozradila Keeley s tím, že samozřejmě požadavky musí být v souladu se stanovenými pravidly. Keeley se snaží klientům vyhovět, pokud nejsou požadavky sexuálního charakteru.

Nicméně přesto souhlasila například s lechtáním. „To je něco, co je trochu netypické nebo mimo normu,“ prozradila s tím, že některým klientům stačí i pozornost. „Četla jsem knihy – jako dětské příběhy – protože chtěli cítit, že se o ně někdo stará, byla to věc, kterou si pamatovali z dětství, která je uklidňovala,“ dodala, že dokonce s někým zápasila jako štěně, aby navodila hravou atmosféru. Svou práci ale miluje. „Není nic, co bych dělala raději. Chci se pořád mazlit s lidmi, vždycky,“ říká.

VIDEO: Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu

Video  Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu  - Videohub
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

iFender ( 19. června 2021 21:15 )

Mazlit se s clovekem ,ktery je mi treba nesympaticky a proste me nejak nesedi na to musis mit clovek zaludek.

Zobrazit celou diskusi