Americká zpěvačka a tanečnice Addison Rae, celým jménem Addison Rae Easterlingová, zavítala na udílení cen MTV Movie & TV Awards v Los Angeles v pořádně sexy modelu. Ten totiž sotva zakryl to nejdůležitější! Půvabná mladá žena se totiž pyšní naprosto ukázkovou postavičkou a podle všeho se pro tento důležitý večer rozhodla držet okřídleného hesla „když to máš, tak to ukaž“. Na červeném koberci před hollywoodským Palladiem pak svůdně pózovala a dělala různá lascivní gesta, například se hladila po ňadrech či dráždivě vystrkovala jazýček.

Dvacetiletá influencerka na sobě měla černou maxi sukni, pod kterou skrývala botky Stuart Weitzman. Část prsou (zbytek totiž přetékal všude možně) zakryla pouze pruhem černé látky, takže to skoro vypadalo, jako kdyby sama sobě „cenzurovala“ svou nahotu. Tento moderní „under boob“ model se sáčkem, za který dala 1100 dolarů (23 tisíc korun), doplnila zajímavě řešeným kovovým opaskem či snad ozdobou od Christophera Esbera, co měla na bříšku, a své sporé oblečení vyšperkovala klenoty značky Le Vian a Djula.

VIDEO: Influencerka Ally Mooreová se svou sexy babičkou. 

Video
Video se připravuje ...

Influencerka Ally Mooreová se svou sexy babičkou. TIkTOk/allykmoore

Za tento rajcovní outfit vděčila půvabná Addison americkému stylistovi Lawu Roachovi (42) a vy si jej můžete prohlédnout v naší galerii. Internetová hvězdička se za něj dočkala jak slov pochval, tak i drsné kritiky. Podle některých jejích followerů to prý bylo až příliš, tím spíše na tak důležité společenské akci, jako je předávání cen MTV. Její příznivci však zastávají názory, že nejde o Oscary, a na jejím odvážném modelu nevidí nic špatného. Ba právě naopak. Vždyť jaký muž by si stěžoval při pohledu na tohle sošné tělíčko?

Fotogalerie
43 fotografií