Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Identická dvojčata (35) se zasnoubila s mužem, s nímž společně randí: Plánují otěhotnět ve stejný čas

Autor: rc - 
20. června 2021
06:39

Identická dvojčata Anna a Lucy DeCinqueovy (35) z australského Perthu mají pouto tak silné, že každou minutu tráví společně. Spí v jedné posteli, sprchují se společně, a dokonce jim nevadí dělit se o partnera. Jejich společný přítel Ben Byrne (40), s nímž chodí už deset let, je nedávno požádal o ruku a dvojčata plánují, že otěhotní ve stejný čas.

Identická dvojčata Anna a Lucy DeCinqueovi patří mezi nejznámější dvojčata na světě. Vystupují v pořadu na stanici TLC a na instagramu je sleduje víc jak 77 tisíc lidí. Pětatřicetileté sestry jsou známé svou neochvějnou láskou, kterou k sobě chovají. Dvojčata spolu tráví každou možnou chvíli a nejen, že jsou si podobné jako vejce vejci, ale stejně se i oblékají. Dokonce prozradily, že se společně sprchují, spí v jedné posteli a chodí spolu na záchod. „Když jde na záchod, jdu s ní, když se sprchuje, sprchuju se s ní. Nikdy nejsme od sebe. Nemyslím si, že bychom fungovaly jedna bez druhé. Máme separační úzkost,“ vyjádřila se o sesterském vztahu Anna pro New York Post.

V roce 2012 se zakoukaly do stejného muže Bena Byrna, který začal ochotně chodit s oběma najednou. Všichni tři žijí u mámy Anny a Lucy a sdílí obří postel. Nedávno se Ben rozhodl posunout jejich vztah a požádal dvojčata o ruku. Nicméně jejich svatbu komplikuje zákaz polygamie na území Austrálie. Trojice tak plánuje, že uspořádá svatbu v Malajsii, kde je polygamie povolená. Sestry by se rády staly matkami a hodlají otěhotnět ve stejný čas a to prostřednictvím umělého oplodnění. „Bude to výzva,“ uvedla Anna pro britský deník Daily Mail.

VIDEO: Sestry ze Slovenska porodily ve stejný den. 

Video  Sestry ze Slovenska porodily ve stejný den.  - TV - JOJ
Video se připravuje ...

andorea ( 20. června 2021 11:28 )

Chodit spolu i na záchod je už pro Chocholouška.

naidka ( 20. června 2021 09:56 )

Asi mají i dvě záchodové mísy vedle sebe, když současně chodí spolu i na záchod.

naidka ( 20. června 2021 09:52 )

Dvojčata vypadají dost uměle, takže umělé oplodnění je přirozeným završením tohoto "úžasného" příběhu.

Uživatel_5411709 ( 20. června 2021 08:57 )

Kdyby jste si to přečetl až do konce zjistil byl jste,že chtějí umělé oplodnění. Na to dva opravdu nepotřebuji.

Zobrazit celou diskusi