Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nešťastná žena zapomněla výherní tiket v kalhotách: Vyprala půl miliardy!

  • Autor: Lukáš Štěrovský - 
    19. 5. 2021
    05:22

    Že člověk před praním kalhot občas zapomene v kapse peněženku nebo mobil, a přijde tak o pár tisíc, je k naštvání. Nejmenovaná Američanka ale takhle vyprala výherní tiket v hodnotě 545 milionů korun! A nedostane tudíž NIC! A není to jediná smolařka v dějinách sázení. Podobné věci postihly i nešťastníky před ní!

  • 1.Půl miliardy hodila do pračky

    Sázenku do lotynky SuperLotto Plus s výherními čísly 23, 36, 12, 31, 13 a bonusovým číslem 10 koupila žena před půl rokem v obchodě u benzínky Arco. Podle prodavače E. Hernandeze navštívila jejich krámek v minulém týdnu, jen krátce před vypršením lhůty pro uplatnění výhry. Nešťastnice tvrdila, že tiket s výhrou přes půl miliardy nechala v kalhotách a omylem jej vyprala, čímž se zničil.

    Zaměstnanci dokonce našli kamerový záznam, na kterém je vidět, jak si jej 14. listopadu kupuje, i tak má ale smůlu. „Potřebujete důkaz, že tiket vlastníte, třeba jeho fotografii. Záznamy z kamer použít nemůžeme,“ objasnila jí Cathy Johnstonová z loterijní společnosti. Pokud se ženě nepovede přijít s přesvědčivějším důkazem, většina částky, konkrétně 413 milionů korun, poputuje na konto veřejných škol v Kalifornii.

    Na tomhle místě tiket koupila.

  • 2.Nepřipsaná platba

    Rachel Kennedyová (19) a Liam McCrohan (21) z Británie sázeli pravidelně stejná čísla. Když však byla letos v březnu skutečně vylosovaná jako výherní, výhru 5,3 miliardy korun nedostali. Pravidelná platba za tiket totiž kvůli nedostatku peněz na jejich účtu neodešla...

    Rachel Kennedyová (19) a Liam McCrohan (21) z Británie svou výhru nedostali.

  • 3.Ztracený tiket

    Britský pár Martyn a Kay Tottovi v roce 2001 zjistil až po půl roce, že jejich tiket (sázeli pokaždé stejná čísla) vyhrál 88 milionů korun. Nemohli ho ani najít, ale jeho nákup se jim podařilo prokázat. Protože se ale ztráta sázenky musí nahlásit do 30 dní, ostrouhali a záhy se i rozvedli!

    Britský pár Martyn a Kay Tottovi svůj tiket nemohli najít.

  • 4.Neaktuální čísla

    O 30 milionů korun přišel v roce 2013 Američan Erick Onyango. Spolubydlící mu četl vylosovaná čísla, a protože se s těmi jeho neshodovala, Erick zlostně tiket roztrhal a vyhodil. Až později zjistil, že sázenku kontroloval se starými čísly z neaktualizovaného webu! Zbytky sázenky už vyvezli popeláři..

    O 30 milionů korun přišel v roce 2013 Američan Erick Onyango.

    VIDEO: Výherce loterie si přišel pro 27 milionů v masce vraha z Vřískotu

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi