Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka objednala narozeninový dort pro syna. Uvnitř ji čekal tajemný vzkaz.

Autor: štt - 
16. května 2021
16:43

Matka připravovala narozeninovou oslavu pro svého tříletého synka. Při převzetí narozeninového dortu v cukrárně zjistila, že účet za ní někdo zaplatil. Až při vyndavání korpusu z krabice, našla přiložený dopis, který ji dohnal k slzám.

Cameron Leigh Phillipsové se stala nečekaná událost. Když šla vyzvednout dort, prodavačka jí sdělila, že objednávku před ní již někdo zaplatil. Matka personál přesvědčovala, že se jistě jedná o omyl. Zaměstnanci jí vysvětlili, že jejich pobočku pravidelně navštěvuje žena a vždy přichází se stejnou žádostí - zaplatit objednaný cizí dort.

Jak se Cameron později dozvěděla, žena má však jedinou podmínku. K zaplacenému dortu přikládá krátké psaní, které je věnováno jejímu zesnulému synovi. Symbolicky tak oslaví narozeniny, které by sama už nemohla slavit. Cameron obrázek psaní s popisek celé události pověsila na internet, kde se z něj okamžitě stal virál.

Na zmíněné kartě je napsáno datum 22. dubna a pod ním uvedeno: „Dnes by můj syn oslavil své 37. narozeniny, avšak šestým rokem je už v nebi. Na jeho památku jsem zaplatil za tvůj dort. Užívejte si jej! Ať Vám přinese jen samé nádherné vzpomínky. Dbejte na své dítě (bez ohledu na to, jak je staré).“

Cameron na svém facebookovém účtu sdělila, že s podobně laskavým a dojemným činem se doposud nesetkala. „Neznám onu ženu, ale vím jistě, že je to velice laskavá duše. Opravdu to ve mě zanechalo hluboký dojem,“ napsala. Příspěvek rovněž sklidil mnoho pozitivních ohlasů. Jedna uživatelka napsala: „Páni, neznám lepší způsob, jak zavzpomínat na zesnulého člena rodiny.“

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi