Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jak blízko už je příliš? Tato dvojčata spolu sdílejí partnera i spodní prádlo!

  • Autor: jžk - 
    10. 4. 2021
    13:54

    Představte si, že máte sestru, se kterou sdílíte celý svůj život. A myslíme opravdu celý! Přinášíme vám seznam dvojčat, která jsou sebou tak posedlá, že spolu chodí na záchod, půjčují si kalhotky nebo mají stejného přítele!

    V novém pořadu stanice TLC se producenti zaměřili na životy pěti párů sester, které spolu sdílejí opravdu všechno. Nejen, že si půjčují celý šatník nebo kartáčky na zuby, Anna a Lucy DeCinquovy mají dokonce stejného přítele! V případě Brooke a Baylee jsou sestry natolik nerozlučné, že spolu od dětství sdílí postel. A to i v tom případě, že s tím manžel jedné z nich výhradně nesouhlasí! Všechna dvojčata představil webový zpravodaj Daily Mail.

  • 1.Anna a Lucy

    Dostaly přezdívku „nejidentičtější dvojčata na světě“. Stejně se oblékají, jedí stejná jídla a cvičí to samé, co zrovna cvičí ta druhá. Jednovaječné sestry za sebe dokonce dokončují věty! Pro oko diváka může být nemožné je od sebe rozeznat. Jak to asi dělá jejich společný partner?

    I toho totiž dvojčata Anna a Lucy sdílejí. S přítelem Benem (40) sdílejí lože a dokonce s ním chtějí obě ženy dítě. „Pro nás to znamená, že jsme pořád spolu,“ vysvětlily dvojčata, která si muže svých snů nemůžou vzít kvůli australského zákona o manželství z roku 1961. Polygamie je zde totiž zakázaná. „V tomto vztahu neexistuje žárlivost, když Ben políbí Annu, mě políbí hned poté,“ dodala Lucy.

    Dvojčata se svým přítelem. Dvojčata se svým přítelem. | Profimedia.cz

  • 2.Brooke a Baylee

    Nejsou sice dvojčata, ale jednoznačně se tak chovají. Obě sestry mají stejné křestní jméno Candace, ale jejich druhá jména zní Brooke a Baylee. Brooke v tradici pokračovala a pojmenovala svou dceru Candace-Ace. Sestry jsou zvyklé odmalička spát ve stejné posteli a jejich neduh přetrvává doteď, i když se o lože dělí ještě s manželem starší sestry.

    Zatímco si ženy společné sprchování, vymačkávání pupínků a sdílení holících strojků, kartáčků na zuby a spodního prádla užívají, Brookein partner z toho zas tak nadšený není. „Já si nechci vybírat mezi mým manželem a sestřičkou,“ vyjádřila se rozhořčeně sestra v traileru na pořad, jehož nová série o životech dvojčat má vyjít 25. dubna.

    Brooke a Baylee spolu kromě křestního jména spolu sdílí například i postel. Brooke a Baylee spolu kromě křestního jména spolu sdílí například i postel. | Reprofoto TLC

  • 3.Brittany a Briana

    Identická dvojčata Brrittany a Briana Deaneovy sdílí svůj šatník i dům, dokonce se provdaly za jednovaječné bratry Joshe a Jeremyho Saylersovi! Jedná se o vzácný případ kvartérního manželství, kdy měli páry společnou svatbu a nyní spolu žijí pod jednou střechou ve Virginii.

    Když dívky vyrůstaly, vždy snily o tom, že si založí společnou rodinu a svého cíle skutečně dosáhly poté, co otěhotněly pouze několik měsíců po sobě. Do netradiční rodiny tak nedávno přivítali malého Jetta, zatímco Briana je nyní v posledním trimestru. Obě dvojčata se považují za rodiče malého a jejich děti budou pravděpodobně vyrůstat jako sourozenci.

    Žádost o ruku nemohli provést jinak než pospolu. Žádost o ruku nemohli provést jinak než pospolu. | Instagram salyerstwins

  • 4.Christina a Jessica

    Tato dvojčata vedla paralelní životy, kdy se vdala, měla děti a nakonec se i se svými partnery současně rozvedla! Sestry věří, že jsou spřízněné duše a jejich vzájemná posedlost byla důvodem, proč obě ukončily manželství. V traileru jde vidět, jak spolu sedí nahé v lese a provádějí společný rituál, v další scéně si Christina bez problému zajde na velkou, zatímco se její sestra koupe.

    Svobodné matky od sebe žijí jen 200 metrů a své děti vychovávají společně. Když jsou od sebe, vždy onemocní a dokonce pro sebe mají krizové slovo, které vetuje všechna osobní rozhodnutí. „Nikdy nebude existovat vztah, jako je ten, který mám se svou sestrou,“ prozradila Jessica. Jejich pouto však narušil nový přítel Christiny, který s ním nesouhlasí.

    Christina a Jessica o sobě tvrdí, že jsou spřízněné duše. Christina a Jessica o sobě tvrdí, že jsou spřízněné duše. | Reprofoto TLC

  • 5.Patrix a Patrica

    Tyto sestry si byly odjakživa i největšími ochránci. Patrica se narodila jen se třetinou prstů na pravé ruce a její sestra jí dodnes pomáhá se stříháním nehtů, holením nebo líčením. A i když má Patrix vlastní bydlení, moc se v něm neohřeje, protože většinu času tráví se svým dvojčetem a švagrem.

    Nikdy se svou ženou nejsem úplně sám,“ připustil Patricin manžel, který musí dokonce sedávat na zadním sedadle auta, když jsou dvojčata spolu. Žena se v traileru rozohnila, že je se svou sestrou přece tým. „My máme být tým!“ usadil ji její muž.

    Patrix a Patrica dělají odmalička všechno spolu. Patrix a Patrica dělají odmalička všechno spolu. | Reprofoto TLC

  • 6.Galerie

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi