Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na dně záchodu číhala jedovatá kobra! Vyděšená rodina ho radši přestala používat

Autor: jžk - 
9. března 2021
21:59

Ray Sopha se zrovna chystal použít toaletu ve svém domě v Kambodži, když si všiml podivného pohybu u dna. Nejdříve si myslel, že někdo před ním zapomněl spláchnout. Pak ale k jeho hrůze z odpadu vykoukl prudce jedovatý had!

Právě, když si chtěl ulevit, spatřil Ray Sopha kobru číhající v jeho toaletě.  Nejdřív si myslel, že někdo před ním pořádně nespláchl, když si všiml kmitajícího jazyka jedovatého hada! V domě ve vesnici Phsar Prom v Kambodži to způsobilo pořádný poplach. 

Na znepokojivém videu z počátku března je vidět, jak se voda točí v záchodové míse. Jakmile se uklidní, objeví se v ní špička hlavy nečekaného záškodníka. Kobra se postupně vynoří nad vodu a chvíli na vyděšeného muže zírá, než zase zmizí v útrobách záchodu. 

Od té chvíle je na záchodě  sklopené prkýnko a obyvatelé domu raději používají jiný. Prý když se Sopha rozběhl pro pomoc a vrátil zpět, had zase beze stopy zmizel. Jenže to muže ani jeho rodinu moc neuklidnilo. „Teď tam radši nikdo nechodí, používáme druhou toaletu. Nechceme riskovat, dokud si nebudeme jistí, že se had nevrátí,“ řekl Kambodžan pro Daily Mail

V jeho zemi totiž žijí tři druhy kober a všechny jsou prudce jedovaté. V tomto případě se pravděpodobně jednalo o kobru královskou, jejíž jed může způsobit bolestivou smrt už za 30 minut!

Není to poprvé, co se podobný případ odehrál. Ženu z Thajska kousla v říjnu loňského roku dva metry dlouhá krajta. Ještě větší smůlu měl osmnáctiletý mladík z Bangkoku.Tomu se v září při vykonávání potřeby had zakousl do genitálií, které bylo potřeba zašít v nemocnici.

VIDEO: Další nepovedené tetování z mládí se dočká zásadní předělávky. Milovnice exotických zvířat se chce vypořádat s neoblíbeným místem na svém těle a Tattoo polepšovna jí ho pomůže opravit jednou provždy.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi