Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Model má groteskně vyrýsované čelisti: Za bizarní proměnou stojí měsíce tréninku!

Autor: jžk - 
7. března 2021
12:02

Italský model Luca Marchesi se na internetu chlubí svými ostře tvarovanými rysy. Formoval si je dva měsíce usilovným žvýkáním!

Mladík z Milána si svým vzezřením vysloužil více jak 1,9 milionů shlédnutí na TikToku. Své fanoušky šokoval, když se pochlubil čelistí ve tvaru trojúhelníku, kterou si vytvaroval pomocí tréninku žvýkacích svalů. Někteří jeho diváci si však myslí, že zašel už příliš daleko.

Po zveřejnění videa, na kterém prozrazuje tajemství špičatého obličeje, se na něj snesla vlna kritiky. „Schraňuje si asi zásoby na zimu,“ vysmál se mu jeden z komentujících, který jej přirovnal k veverce. „S takovou se brzy promění v trojúhelník,“ kritizoval jiný. Marchesi se kvůli takovým komentářům rozhodl, že svůj účet na TikToku časem zruší. „Je mi líto, ale z pěti komentářů, které dostanu, jsou čtyři z nich urážky, nebo kritika,“ postěžoval si.

Model si z negativních komentářů však nic nedělá a zveřejnil celou řadu tréninkových videí, na kterých představuje světu svou proměnu. Uvedl, že takový „kus“ nebyl vždycky a že se ke svému vzhledu dopracoval tvrdou prací. Krátce po přechodu do jeho dospělosti vážil téměř 105 kg a jeho obličej byl přirozeně kulatý. „Rozešla se tehdy se mnou přítelkyně, což mi dodalo pocit, že mě už nemá ráda kvůli mému fyzickému vzhledu,“ vzpomínal mladík v rozhovoru pro Daily Mail.

Marchesi začal o několik měsíců později navštěvovat modelingové agentury, kvůli jeho velikosti jej však nikde nechtěli. „Pamatuju si, že jsem to zkusil asi u pěti šesti agentur, ale všichni mě odmítli kvůli kulaté tváři,“ prozradil a dodal, že ho jeden z ředitelů vyzval, aby zhubl 30 kilo a vrátil se. Od té doby nemá ambiciózní model nouzi o práci a sleduje ho více než 912 tisíc lidí, kterým se jeho mimořádně ostrá čelist líbí.

VIDEO: Silikon je úžasná matérie, vyznačuje se mnoha zajímavými vlastnostmi, například je dlouhodobě tepelně odolný. Využívá se ve stavebnictví, kosmetice, do impregnačních laků, silikonových olejů, běžně ho najdeme použitý například v hračkách, kuchyňském náčiní, koupacích čepicích a dalších běžných potřebách. Silikon se však dostal do nejširšího povědomí hlavně v podobě prsních implantátů.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Šárka Čechová ( 7. března 2021 18:57 )

Nechutného ksicht.

gynekolog ( 7. března 2021 16:40 )

Odporný týpek, do panoptika s ním.

Zobrazit celou diskusi