Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Z „trojvztahu“ se narodila holčička: Na svět přišla při domácím porodu

Autor: shp - 
4. února 2021
19:19

Všechno začalo sexem ve třech! Právě z trojky, do které v červnu 2018 manželé Lo (30) a Mike (31) Taylorovi z Denveru v Coloradu přizvali Jess Woodstockovou (31), vznikla láska na celý život. Z páru se stala trojice, která žije spolu. Nyní se v tomto netradičním vztahu narodilo miminko. Trojkaři si svůj současný stav ani společnou výchovu malé holčičky nemohou vynachválit.

Lo a Mike počali miminko přirozenou cestou loni v březnu. Trojice pak přivítala svou dcerku Ariu Lyn v prosinci. Z dítěte, které po domácím porodu vážilo 3,23 kilogramu, se stal ten nejkrásnější vánoční dáreček. Trio, které se po nocích střídá u kojení maličké odstříkaným mateřským mlékem Lo, je rádo, že je ve vztahu více lidí. Péče o miminko je totiž o poznání snadnější.

U maličké se v noci všichni tři střídají

„Je požehnáním, že máme tři páry rukou namísto dvou. Manželé a partnerky u porodu nejsou dostatečně oceněni. Oba, Jess i Mike, byli skvělí. Všichni se střídáme při spánku v pokoji pro hosty a dáváme jí jídlo během noci, takže kdo má pozdní směnu, nebudí ostatní dva,“ řekla Lo podle Daily Mailu. Během těhotenství si Lo a Jess snažily srovnat cykly. Jedly výhradně to samé jídlo.

Cvičily spolu také jógu. Jejich cílem bylo, aby se Jess začalo vytvářet mateřské mléko a mohla také kojit miminko. To se ale nepovedlo. Přesto trio tvrdí, že se u Jess projevily změny nálad a těhotenské křeče, jak se její tělo snažilo napodobit stav Lo. „Sdílet tuto cestu s Jess bylo úžasné. Zažily jsme ty samé křeče, měla stejné změny ňader. Zvětšila se jí a jsou plnější,“ tvrdí Lo.

Bezproblémové těhotenství i porod

Partneři žijící v trojvztahu, kterému se anglicky říká throuple, byli přesvědčeni o tom, že očekávají syna. Jaké bylo jejich překvapení, když jim porodní asistentka řekla, že se jim narodila zdravá holčička. „Všichni tři jsme z ní unešení, nemohli jsme si přát snazší těhotenství a porod,“ uzavřela Lo, která se uchýlila po poradě se svým manželem a přítelkyní pro domácí porod. Ten považuje mnoho lidí za rizikový a kontroverzní.

VIDEO: Z jakých důvodu doporučují gynekologové vyvolat porod?

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi