Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hasič přišel kvůli práci o miliony v loterii: Roky sázel stejná čísla, když nevsadil, vylosovali je

Autor: DH - 
22. prosince 2020
20:08

Hasič Mike Boyd z Velké Británie už dva roky v kuse pravidelně sází v loterii stejnou řadu čísel. Svůj obvyklý tiket ale nemohl koupit, protože tvrdě pracoval. A jeho čísla jako na potvoru zrovna vyhrála.

Jedenáctého prosince měl být pro hasiče Mika Boyda šťastný den. Měl si koupit lístek s čísly 6, 9, 13, 24 a 41, které sází už dva roky a vyhrát v loterii přibližně 1,5 milionu liber, tedy v přepočtu asi 45 milionů korun.

Bohužel, mladý hasič musel kvůli práci svoji pravidelnou sázku vynechat. A přišel tak o balík peněz. „Měl jsem velkou smůlu. Přitom sázení normálně nevynechávám. Snažím se tím nezabývat, ale reálně jsem mohl pomoci mnoha lidem,“ uvedl pro The Sun.

Muž chtěl totiž za vyhrané peníze pomoci svým rodičům, kteří mu umožnili pracovat na pozici hasiče. „Dřeli celý život a já jsem chtěl, aby mohli v pohodlí odejít do důchodu. A stejně tak jsem chtěl něco věnovat bratrovi a sestře,“ doplnil mladík.

„Nikdo si ty peníze nezasloužil víc, než můj bratr,“ uvedla sestra hasiče, který místo toho, aby si vsadil, pracoval s kolegy v odlehlé vesnici, kde zajišťovali znovuzavedení elektřiny.

starymlok ( 22. prosince 2020 20:39 )

Pech,do smrti mohl hasit jen žízeň

Zobrazit celou diskusi