Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nazí univerzitní studenti zápasili o nejhezčí zadek: Kdo jsou vítězové soutěže?

Autor: ran - 
9. prosince 2020
15:55

Tak nejen studenti, ale už pomalu celý svět ví, kdo že má na univerzitní půdě v Cambridge nejhezčí pozadí. Soutěž Nejlepší zadek vyhrála dlouhovlasá bruneta jménem Athéna, která se v paprscích zapadajícího slunce svlékla mezi sloupy muzea. Tak nakonec i trochu toho umění se přihodilo!     

Každoroční soutěž studentského časopisu The Tab o nejfotogeničtější zadnici má svého vítěze. Zcela nepřekvapivě se jedná o ženu. Studentka historie, které rodiče dali jméno po řecké bohyni války, moudrosti a umění Athéně, odhodila svršky ve sloupořadí prestižního Fitzwilliamova muzea umění a starověkých památek při Cambridgeské univerzitě. 

Podvečerní světlo posloužilo i při vzniku snímku, který se umístil na druhém místě. Byl zachycen během západu slunce na transparentním točitém schodišti s výhledem na město. Město sice vidět není ani trochu, zato půlek je na fotografii požehnaně - patří trojici naháčů Angusovi, Matildě a Shannon. Do třetice zahrála „zlatá hodina“ do karet i studentce klasických jazyků Tereze. Ta se nechala zvěčnit pro změnu na střeše. 

Do soutěže se zapojily desítky studentů, ženy i muži bez rozdílu. Snažili se nechat vyfotit pokud možno co nejkreativněji na rozličných místech historického města, ať už v nočních ulicích, u památek nebo v knihovně. Letos soutěž přitáhla značnou pozornost, pár hlasů do ní tentokrát přilétlo podle Daily Mail i od nás z Česka. 

Soutěžícím se od organizátorů před spuštěním události samozřejmě také dostalo řádného poučení o anticovidových opatřeních. Fotograf musel být podle pravidel nejméně dva metry od objektů, pokud se nejednalo o členy jedné domácnosti. Doporučeno také bylo vzít si s sebou nějaký ten desinfekční prostředek, pro všechny případy.       

Jana JJ ( 9. prosince 2020 16:28 )

Za mých mladých let na nahých fotkách byly jen lehké děvy.
Být zaměstnavatelem, tak o tyto univerzitní studenty zájem prostě nemám.

Zobrazit celou diskusi