Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Studentka (17) myslela, že má jen zácpu: Na záchodě pak vytlačila miminko!

Autor: rc - 
24. listopadu 2020
16:46

Studentka Aimee Stevensová se dozvěděla, že je těhotná, když šla k lékaři na injekční antikoncepci. Aimee, které bylo tehdy sedmnáct let, však neměla moc času na vstřebání šokující informace. O tři dny později  dostala obrovské bolesti, aniž by věděla, že se jedná o kontrakce. Na toaletě pak přivedla na svět syna!

Studentka Aimee Stevensová každé tři měsíce docházela k doktorovi, aby jí píchl injekční antikoncepci. Byla přesvědčena, že s antikoncepcí nemůže přijít do jiného stavu. Dlouhodobě neměla menstruaci, ovšem nebrala to jako příznak toho, že by mohla být těhotná. Po celou dobu, kdy chodila na injekční antikoncepci, periodu neměla.  Nějaký čas ji však trápily křeče v podbřišku, na které si stěžovala u lékaře, když šla po třech měsících na injekci. Tehdy se rozhodli udělat těhotenský test, a Aimee se dozvěděla šokující zprávu!

Sestra jí sdělila, že je těhotná! Aimee, které bylo tehdy pouhých sedmnáct let, a studovala, byla naprosto zmatená. „Neměla jsem břicho, nepřibírala jsem, nic, nikdo si toho nevšiml, ani moji přátelé, ani lidi v práci, a dokonce ani moje máma, která mě vídala každý den,“ uvedla pro britský deník The Sun. O tři dny později měla strašné křeče v břiše. Poté, co se ten večer dostala domů, si šla rovnou lehnout, ale bolesti nepolevovaly.

„Nikdy by mě nenapadlo, že to jsou kontrakce, protože jsem si myslela, že jsem nanejvýš v šestém týdnu těhotenství. Myslela jsem si, že by to mohla být zácpa, v horším případě potrat, ale myslela jsem si, že to nakonec pomine,“ dodala s tím, že se rozhodla nahřát si ručník a položit ho na břicho. Pak šla na toaletu, kde zůstala a čekala, až bolesti přejdou. Ovšem brzy zjistila, že rodí.

„Byly to nejhorší bolesti vůbec a zvracela jsem do umyvadla vedle mě. Poté jsem najednou ucítila úlevu. Stoupla jsem si a tam byl. Viděla jsem malé ohnuté nožičky a zadeček, tak jsem ho vzala a šla do pokoje,“ řekla o náhlém porodu Aimee s tím, že zavolala svou mámu Becki, která spala v prvním patře a neměla tušení o tom, co se děje nahoře. Aimee se narodil zdravý chlapec, kterého pojmenovala Ché Andrew Cain. „Stále na tu noc myslím. Je to tak zmatené, ale když jsem viděla Ché, jak se poprvé usmál, bylo to naprosto úžasné a už si ani nemohu vzpomenout, co jsem dělala předtím, než jsem ho měla,“ uzavřela.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

moudivlacek ( 24. listopadu 2020 18:39 )

No IQ dvacet pět jí kouká z očí. To měla zácpu celých devět měsíců???

Jaroslav Krutský ( 24. listopadu 2020 18:14 )

A to nevěděla, že již nemá min 8 měsíců menstruaci ???A že přibývá na váze a zvětšují se jí prsa ??? Ato vytlačila již tak staré dítě ??? To asi dost chyběla ve škole a hlavně na biologii...

Zobrazit celou diskusi