Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Studenti prestižní univerzity se svlékli do naha: Lechtivým kalendářem pomáhají Lékařům bez hranic

Autor: štt - 
18. listopadu 2020
13:47

Studenti a studentky významné britské univerzity, kteří jsou členové tamějších sportovních klubů, sundali své oblečení a přes intimní místa přehodili pouze sportovní vybavení. Peníze z prodeje kalendáře chtějí věnovat organizaci Lékaři bez hranic.

Krásná těla vysportovaných jinochů a dívek si zájemci mohou prohlédnout na dvanácti stránkách kalendáře na příští rok. Členky a členové atletického, plaveckého nebo třeba jachtařského klubu se sešli, aby zapózovali zcela nazí. Jejich intimní partie zakrývá pouze sportovní nářadí.

Fotografie jsou pořízeny v různých částech univerzitních kolejí. Kromě požitku z vysportovaných bicepsů, ramen a stehen si kupci mohou prohlídnout interiéry jedné z nejstarších univerzit v Evropě. Mladí lidé jsou rozmístěni v kompozici kopírující antické vzory, aby vynikla tělesná krása.

Vedoucí akce Dan Lewis řekl: „Bylo velmi složité vše zorganizovat kvůli přetrvávající koronavirové pandemii. Nakonec se to ale povedlo a jsem s výsledkem velmi spokojený.“ Přesunout se kvůli restrikcím musely i jednotlivé lokality a kromě školních prostor bylo do kalendáře zahrnuto i město.

Lewis si chválí samotné studenty, kteří byli při přípravě kalendáře velmi ochotní. Některé fotografie byly pořízeny bez společné účasti všech modelů, ale byli do obrazu přidáni postupně pomocí grafického programu. 

Bella Biddlová, studující angličtinu, si akci rovněž pochvaluje: „Já a moje spoluhráčky jsme šly do focení s nulovými očekáváními. Spíše jsme se bály. Nakonec jsme si to užily a výsledek je báječný.“ Další účastník vypráví o štiplavé zimě, která mu byla, když fotili ráno kvůli dobrému světlu. Poslední zajímavostí je, že modelové byli namazáni olejem, aby se jejich těla hezky leskla, a oni tak připomínali antické vzory. Kalendář je k dostání za cenu v přepočtu 1 200 korun na stránkách univerzity.

jpastircak ( 18. listopadu 2020 19:03 )

santikxauz ( 18. listopadu 2020 16:54 )

Tím myslí ty pašeráky bez hranic?

NovyZakon ( 18. listopadu 2020 14:03 )

Brigáda na poli by prospěla víc lékařům, ostatním lidem i těmto hňupům ......

Zobrazit celou diskusi