Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Papež František našel zalíbení v sexy hříšnici na instagramu?! K její fotografii připojil svůj lajk

Autor: rc - 
16. listopadu 2020
14:07

Hlavu katolické církve na sociální síti instagram sledují statisíce lidí a jak se zdá, i papež František rád brouzdá sociálními sítěmi. Dosvědčuje to příspěvek modelky Natalie Garibottové. Fotografii modelky, na níž je za sexy školačku, na sociální síti lajkovalo 118 tisíc lidí a mezi nimi se objevilo i jméno papeže Františka, který na sociální síti vystupuje jako Fransicus.

Modelka Natalia Garibottová je hvězdou sociálních sítích. Jen na sociální síti instagram ji sleduje 2,2 milionů lidí. Sexy modelka svůj účet plní smyslnými fotografiemi, na nichž je většinou jen v plavkách a špulí na objektiv zadeček.

Začátkem října zveřejnila fotografii, na níž je u školních skříněk oblečená jako nemravná katolická školačka. „Mohu vás naučit jednu nebo dvě věci,“ napsala k fotografii s odkazem na svůj web. Pod fotografií se rázem začaly hromadit komentáře a počet lajků se dostal až k neuvěřitelným 118 tisícům. Mezi lajky se dokonce objevilo i jméno hlavy katolické církve!

Lajk papeže Františka, jež na sociální síti vystupuje jako Fransicus, nezůstal bez povšimnutí a reakce na sebe nenechaly dlouho čekat! Blog o sportu Barstool Sports vyfotil papežovu reakci a publikoval na sociální síti Twitter s popiskem: „Papež František je pěkně nadržený!“ Reakcí papeže Františka byla překvapená samotná Natalie, která na sociální síť Twitter napsala: „Alespoň půjdu do nebe.“

Snímek se rychle začal šířit po Twitteru. Některé uživatele pobouřil. „Smažte tento tweet, hanba vám,“ objevil se komentář pod příspěvkem. „To je papež dle mého gusta,“ napsal však další. Podle informací britského deníku Daily Star papež František italskému spisovateli Carlovi Petrinimu řekl, že „církev vždy akceptovala lidské, prosté a morální potěšení. Potěšení přichází vždy od Boha, není ani katolické, ani křesťanské, ani nic jiného, je prostě božské.“

JDevil ( 16. listopadu 2020 21:45 )

To se divím, že spíš nelajknul fotku malého dítěte .

frantacizek ( 15. listopadu 2020 18:32 )

ať se děje, co se děje...

frantacizek ( 15. listopadu 2020 18:32 )

mešní víno se letos obzvláště povedlo. Tohle je nejlepší papež v historii, říkám to pořád. Mít insta, je druhý, koho si přidám, hned za Josefem Koktou, který plní politiku jednoho dítěte Mao ce tunga ne na 100%, ale na 120% jako vojín Štenberk ze Štenberka.

Zobrazit celou diskusi