Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena (24) zhubla při karanténě 60 kilo: Úbytek hmotnosti jí pomohl v boji s koronavirem!

Autor: jžk - 
11. listopadu 2020
14:32

Během pandemie většina z nás přibrala, Angelině Toppiové z Marylandu se však podařilo zhubnout ze 145 kg na krásných 81 kg! Mladá žena tvrdí, že jí to pomohlo zotavit se, když chytila covid-19.

Angelina Toppiová (24) začala hubnout v únoru po ošklivém rozchodu. „Uvědomila jsem si tehdy, jak jsem těžká a nezdravá. Nejlepší způsob, jak si někoho přitáhnout zpět, je vypadat lépe,“ prozradila svou motivaci. Začala cvičit každý den a vyměnila nezdravé jídlo za stravu s nízkým obsahem sacharidů, takzvanou keto dietu.

Fast food nahradila vařená zelenina, saláty, grilovaný tuňák a kuřecí, místo sladkého přešla Angelina na oříšky. „Zpočátku to bylo velmi obtížné, ale asi po dvou měsících se z toho stal životní styl,“ řekla a připustila, že jí jakožto Italce nejvíc chybí špagety. Než se nakazila zákeřným virem, chodila do posilovny 5x týdně.

To, že je pozitivní na koronavirus, zjistila v říjnu. „Kdybych zůstala tak obézní, myslím si, že by moje příznaky a jejich trvání byly mnohem horší,“ tvrdí Angelina. Nemusela ani do nemocnice a zotavila se doma. „Ztratila jsem čich, měla jsem bolesti hlavy a byla opravdu unavená, ale trvalo to jen tři nebo čtyři dny,“ dodala s tím, že by dřív určitě měla problémy s dechem.

Když poprvé s dietou začala, cvičila každý den po tři týdny. „Pak došlo k lockdownu, takže jsem zkoušela třeba přerušovaný půst,“ prozradila mladá žena a dodala, že je úbytkem hmotnosti nadšená. Své XXL oblečení vyměnila za velikost 38! Chce však nadále hubnout, jejím cílem je dostat se na váhu 63 kilo. „Nemusím už chodit do plus-size obchodů s oblečením!“ raduje se.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi