Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Žena udržuje milostný vztah s duchem: Plánovali svatbu, odvolali ji kvůli koronaviru!

Autor: DH - 
15. října 2020
20:06

Britka Amethyst Realmová žije velmi prazvláštní život. Je zamilovaná do ducha jménem Ray, udržuje s ním vztah, chce děti a nebýt jeho „změny“ chování, bývala by si ho vzala za muže. Teď má další problém. Bojí se, že její milovaný chytne covid-19.

Dvaatřicetiletá Amethyst Realmová z britského města Bristol se s duchem Raye seznámila v roce 2018 na cestě do Austrálie. Duchy podle svých slov vídala už několik let, Ray ji ale zaujal svým chováním a ona se do něj zamilovala. Společně plánovali budoucnost, děti a svatbu. Z toho ale sešlo.

Podle Amethyst se její milovaný, se kterým komunikuje pomocí energie, změnil na dovolené v Thajsku, která proběhla loni v květnu. Podle Britky Ray začal tíhnout ke „špatné skupině“ jiných duchů. Ty prý dokonce přivedl do jejich hotelového pokoje a užíval s nimi alkohol a drogy. Amethyst proto musela vysvětit svůj dům a zbavit ho cizích duchů.

„Svatbu jsme odvolali. Do dovolené bylo vše opravdu dobré, ale loni v květnu se úplně změnil. Na dlouhou dobu úplně zmizel a pak se vrátil s jinými duchy. Asi začal brát drogy. Domem, kam je přivedl, se pak začaly ozývat divné zvuky, rachotilo to tu a bouchalo,“ popsala ve videu na Youtube žena. „Nikdy předtím jsem neměla negativní zkušenosti s duchy, ale tohle bylo děsivé. Jeden mě sledoval, další tu zanechával podivný zápach. Hýbal se tu i nábytek,“ dodala Amethyst.

Ray a Amethyst plánovali společnou svatbu na místě zvaném Wookey Hole v britském Somersetu. K té ovšem zatím nedojde. Britka si ovšem myslí, že za podivným chováním jejího snoubence může být pandemie koronaviru. Duchy prý také stresuje a mají strach. „Duchové se samozřejmě také musí distancovat. Ovlivňuje to všechny, i oni by mohli onemocnět koronavirem,“ řekla překvapivě na závěr rozhovoru. Sama ovšem uznává, že je jí bez ducha Raye teď lépe.

„Jsem teď šťastná a svobodná. Neuzavřela jsem to. Myslím, že nakonec budu na ten vztah znovu připravená,“ dodala na závěr.

Amethyst není jediná, kdo udržuje podivný vztah, Američanka Felicity se vdala za zombie panenku!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi