Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jan vypije denně více než 3 litry vlastní moči: Dává si ji i do očí a uší! Proč?

Autor: DH - 
7. září 2020
19:39

Němec Jan Schünemann svůj současný život zasvětil cestě zvané Shivambu Kalpa. Šestadvacetiletý muž se díky ní rozhodl začít konzumovat vlastní moč jako léčivý prostředek. Denně jí vypije litry a používá ji i na stimulaci očí, uší nebo nosu a kůže. Prý se nikdy necítil lépe.

Rodák z Hamburku, Jan Schünemann se živí jako trenér a dlouho prý podle svých slov na internetu hledal způsob, jak se udržovat v kondici. Pak narazil na takzvanou „močovou terapii“ Shivambu Kalpa a ta mu podle jeho slov totálně změnila život.

Muž denně vypije sedm půllitrů své vlastní moči, její zbytek si pak roztírá po těle a aplikuje si moč i na oči a nos. Injekční stříkačku používá, aby se moč dostala i do jeho uší. Dělá to tak už od roku 2017 a tvrdí, že je díky tomu sám sobě dostatečným lékem a jeho vlastní moč ho uzdravuje.

„Začal jsem pomalu a jakmile jsem to vyzkoušel, tak jsem zjistil, že chci pokračovat. Tohle mi pomohlo dostat se do sebe a pomohlo mi to prozkoumat všechny úhly mé mysli. Mám teď soběstačné tělo a využívám samoléčivou lidskou tekutinu,“ popisuje pro Mirror mladík.

Jan zároveň dodal, že je pití vlastní moči zcela přirozené dostupné pro každého člověka. „Je to dokonalý lék, protože je plný všeho, co lidské tělo potřebuje. Je navíc zdarma,“ dodal. A jaká je jeho rada pro ty, kteří se chtějí na podobnou cestu vydat také?

„Stačí si načůrat do sklenice a vypít to. Lze to aplikovat i do očí nebo nosu či pokožky. Neváhejte a nad ničím nepřemýšlejte. Prostě to udělejte,“ radí muž. Má to podle něj i další velkou výhodu na závěr. „Chuť moči se každý den mění, je na každém tělu, jak ji vytváří, to je zajímavé,“ dodal.

SCHWARZENBERG ( 7. září 2020 23:30 )

Příště bude článek o někom kdo pojídá vlastní semeno.

ahojky ( 7. září 2020 23:28 )

Ten chčije jak slon, nééé?

pfoto1 ( 7. září 2020 22:07 )

Bože, to je ale nesmysl. Budiž, když má nějaké prase potřebu provozovat urinoterapii, tak proti gustu... Ovšem tvrdit že vypije denně TŘI litry vlastní moči. To by ji musel napřed vyprodukovat!

SCHWARZENBERG ( 7. září 2020 20:33 )

Prase

jajas ( 7. září 2020 20:08 )

Tak to určitě i hezky vonííííííííí!

Zobrazit celou diskusi