Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodiče adoptovali čtyři děti: Žena vzápětí otěhotněla s čtyřčaty!

Autor: ran - 
6. září 2020
15:37

Byl jednou jeden neplodný pár, který si přál děti. Přání se jim splnilo. Během necelého roku měli pět dětí a o jeden rok a kousek později jich doma napočítali rovnou devět. Mají pět vlastních, čtyři adoptované a výhled na pěknou řádku let „krásného chaosu“ před sebou!  

Maxine a Jake Youngovi z americké Pensylvánie nemohli mít děti. A přitom by moc rádi nějaké vychovávali. Ale ono pořád nic. Tak se obrátili o pomoc na kliniku asistované reprodukce.  

Po pár letech se v roce 2018 zadařilo a přišel první syn. V další příděl štěstí už nevěřili, adoptovali proto čtyřčata. Jenže několik týdnů po podepsání dokumentů o osvojení zmíněného čtyřlístku si do rodiny začaly hledat cestu další čtyři miminka. Maxine je počala přirozenou cestou.

Tak dlouho si o děti koledovali, až je dostali v míře víc než vrchovaté. Včetně prvního přírůstku se jim během necelých tří let rozrostla rodina celkem na 11 členů! Jak napsal Daily Mail, čtyřčata přišla na svět 31. července v osm hodin ráno a během dvou minut byla všechna „venku“. Rodiče jsou ale z neplánovaného přírůstku nadšení a těší se na dům plný dětského smíchu a nepořádku, přesně tak, jak si oba vysnili. 

„S Jakem jsme byli naprosto na stejné vlně v tom, že chceme velkou a hlučnou rodinu, kde je tak trochu chaos,“ usmívá se šťastně Maxine. Můžeme rodince poblahopřát. Chaosu si v následujících letech nejspíš užije opravdu vrchovatě! 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi