Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexy kancelářská krysa opustila zaměstnání. Nyní vydělává 290 tisíc denně jen díky fotkám!

Autor: shp - 
18. srpna 2020
14:27

Měla už dost vysedávání v kanceláři. Taková práce nebyla vůbec nic pro ni. Přitažlivá kancelářská krysa Sheree Powerová (31) z Londýna proto odešla ze zaměstnání a nyní si žije o poznání lépe. Sdílením sexy fotek a videí si nyní vydělá až v přepočtu 290 tisíc korun denně.

Sheree opustila svou práci v únoru a založila si profil na stránce pro dospělé Reveal Me (odhal mě, pozn. red.), která je variací na slavnější obdobný web OnlyFans. Sexy Angličanka tvrdí, že její rodina i přátelé o nové práci vědí a podporují ji.

Rozhodla jsem se přidat na Reveal Me kvůli svobodě, osobní samostatnosti ve výběru pracovních hodin, luxusního životního stylu, příjmu a bezpečí, které poskytuje,“ řekla Sheree nadšeně webu Fabulous Digital.

Tučné dýško od věrného fanouška

Čím více úsilí do toho vložím, tím více získám. Ale obvykle pracuji jen pár dnů v týdnu. Jeden fanoušek mi dokonce dal dýško 290 tisíc za to, že jsem tam pro něj byla a poslouchala všechno, co mi chtěl říct,“ dodala blondýnka.

Weby jako Reveal Me umožňují lidem komunikovat s modelkami, influencery, celebritami a obvykle získat za peníze kromě pokecu i nějaký ten jejich nemravný obsah. Sheree má na stránce nyní 318 sledujících uživatelů.

Vaše tělo, vaše peníze

Daily Mail uvedl, že během pandemie koronaviru začalo jen ve Velké Británii dělat téměř 100 tisíc lidí domácí soft porno. „Vaše tělo, vaše peníze,“ uvedla na závěr Sheree, která si práci na Reveal Me nemůže vynachválit.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi