Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Odporné snímky z obchodů: Drahé kabelky a boty po dvou měsících v karanténě zplesnivěly!

Autor: jel - 
14. května 2020
14:20

Nepříjemné překvapení čekalo na majitele obchodu v Sabahu, jednom ze členských států Malajsie. Poté, co byla v zemi kvůli koronaviru 18. března uzavřena nákupní centra byla v nich také vypnuta klimatizace, což rozhodně neprospělo prodávanému zboží. Když se zaměstnanci po dvou měsících vrátili do práce, našli luxusní kabelky, boty i peněženky pokryté plísní.

Mluvčí prodejny uvedl, že poškozené zboží bylo zlikvidováno a zaměstnanci v ochranných oblecích nyní důkladně dezinfikují celé prostory obchodu. „Bereme to velmi vážně. Podnik nyní prochází důkladným procesem čištění a za několik dnů budeme moci přivítat naše zákazníky,“ dodal mluvčí.

V Malajsii je velmi vlhké podnebí, a právě vlhkost zjevně způsobila, že bylo zboží nenávratně poškozeno. Protože zavření obchodu znamenalo také vypnutí klimatizace.

Snímky plesnivého zboží se šíří sociálními médii jako lavina! Za pouhé dva dny je sdílelo 46 tisíc lidí. Komentující byli zděšeni škodami, které způsobilo dvouměsíční uzavření. „Tohle se zřejmě stane v mnoha podnicích po celém světě. Díky, že to zveřejňujete a zvyšujete o tom povědomí,“ napsal uživatel Dave.

Skutečně nejde o ojedinělý případ, objevily se také snímky kinosálu, který je zcela pokryt plísní, tam se bude zřejmě plíseň likvidovat ještě o něco hůře, protože sedačky kina nelze jen tak vyhodit jako poškozené kabelky.

fotrpjotr ( 15. května 2020 05:05 )

Drahé kabelky z levného materiálu.

hasickajana ( 14. května 2020 16:58 )

spotřební chrámy jsou narvané zbožím, které nikdo nepotřebuje...
lidstvo je zhýčkané, trochu se uskromnit nám rozhodně prospěje...

y1xcvbnm ( 14. května 2020 15:58 )

to je luxus jak se patří

Zobrazit celou diskusi