Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Neuvěřitelná proměna mladého Američana: Z bezdomovce se stal modelem

Autor: jel - 
9. května 2020
14:55

Video, které se šíří po internetu jako lavina od jeho zveřejnění už ho vidělo přes 17 milionů lidí. Jde o proměnu bezdomovce, který přiznává, že je závislý na pervitinu.

Kdesi v USA se rozhodli natočit neskutečnou proměnu. „Z bezdomovce modelem za jednu minutu,“ říká popisek u videa zveřejněného na sociální síti TikTok. A je to skutečně tak, v úvodu videa je velmi zarostlý muž, který vypadá opravdu zničeně a má dokonce obrovskou modřinu.

Postupně bezdomovce stříhají a holí mu vousy a také se dozvídáme něco o jeho strastiplném životě. Říká, že je mu teprve 30 a přiznává, že je závislý na pervitinu. Holič mu odpoví, že je vyléčený závislák a že mu může od závislosti pomoci. „Bylo mi 34, když jsem si dal svůj život dohromady. Předtím jsem neměl nic, byl jsem závislý na cracku. A během patnácti let jsem se oženil a mám dvě malé děti,“ povzbuzuje bezdomovce holič svým osobním příběhem.

„To je ale obličej,“ je slyšet nadšený ženský hlas, když je proměna hotová. Je to až neuvěřitelné místo zarostlého bezdomovce se díváme na krásného muž, který by klidně mohl hrát v nějaké reklamě! Snad mu proměna pomůže k lepšímu životu.

Video  Z bezdomovce modelem  - TikTok
Video se připravuje ...

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi