Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy máma se striemi má podivný recept na rodičovství: S dětmi to líp umí díky kontroverzní rostlině

Autor: jžk - 
3. května 2020
05:35

Maminka dvou dětí z kanadského Vancouveru Caitlin Fladagarová (26) přišla na to, jak mateřství zvládat bez stresu. Je totiž velkým zastáncem konopí, které jí podle jejího tvrzení pomáhá být lepším rodičem!

Caitlin trávu kouří pravidelně a její účinky si nemůže vynachválit. Bydlí totiž v Kanadě, kde je její použití pro rekreační účely legální! Místo sklenky vína si raději zapálí joint a pak, jak sama hlásá na svém instagramu, se jí lépe stará o domácnost i děti.

„Ano, už jsem kouřila marihuanu, když byly mé děti vzhůru. Ne, to ze mě nedělá špatného rodiče,“ napsala pod jednu z fotografií, na které má svetr s nápisem „Nejdříve kouřím trávu, pak dělám věci“. V obchodě je s tímto svetrem vždy ve středu pozornosti, především když má s sebou své děti.

„Jednou se mě jeden pokladník zeptal, jestli si myslím, že je bezpečné se zhulit a mít u sebe děti,“ popisuje Caitlin, kterou otázka upřímně překvapila. Podle ní má hodně lidí o kouření trávy mylnou představu kvůli filmům, kde se lidi odpálí do vesmírných výšin a nejsou schopni se hnout z gauče.

Caitlin, které zůstaly po porodu na břiše strie, věří, že jí tato rostlinka pomohla stát se lepší matkou. „Když kouřím a moje děti jsou se mnou, což se nestává moc často, ale už se to stalo, pomáhá mi to uklidnit se. Marihuana mi pomohla být trpělivější matkou, díky ní jsem přibrala na váze a lépe v noci spím,“ počítá výhody rekreačního hulení mladá Kanaďanka.

Dle jejího mínění není správné vykouřit tunu trávy a nebýt schopen fungovat. „Jo, jsem máma dvou dětí a hulila jsem, když byly vzhůru, a víte vy co? Byly to ty nejpohodovější dny bez stresu, které si společně užíváme,“ uzavírá svůj příspěvek a doufá, že pomůže lidem změnit pohled na konopí.

Zobrazit celou diskusi