Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rodinné štěstí jim překazila rakovina: Mamince vyvolají předčasný porod, aby si děťátko umírající otec pochoval

Autor: jel - 
30. dubna 2020
18:39

Britský pár Jamie Hunter (38) a Becky Flintová očekávali své první děťátko na konci května. Radost z budoucího miminka překazila smutná zpráva. Zjistili, že Jamie má nevyléčitelnou rakovinu. Děťátko příjde na svět o měsíc dřív, aby měl tatínek šanci si ho alespoň pochovat.

V říjnu minulého roku začli Jamieho přepadat neuvěřitelné bolesti, po mnoha testech a vyšetřeních mu byla minulý měsíc konečně stanovena diagnóza. Bohužel velmi zdrcující, budoucímu tatínkovi bylo oznámeno, že má rakovinu ledvin, která se navíc tak rozšířila, že ji už nelze vyléčit.

Proto se pár rozhodl, že nechá desátého května vyvolat umělý porod v naději, že Jamie své děťátko alespoň uvidí a bude s ním moci strávit nějakou chvíli. „Jamie nikdy nebude moci oslavit první narozeniny svého dítěte, naučit ho jezdit na kole, plavat nebo s ním být v jeho první školní den,“ řekl Daily Mirroru nejlepší kamarád umírajícího otce Phil Taylor.

Phil společně s dalším kamarádem nyní organizují sbírku na podporu Jamieho léčby a především pro nenarozené miminko. „Děti ve škole ho milují, velmi jim pomáhá,“ dodal Phil, který plánuje pořádat v příštím roce akce na podporu učitelovy rodiny.

hasickajana ( 30. dubna 2020 19:16 )



autoři jsou na stejné úrovni jako čtenáři a diskutující

XYZ3 ( 30. dubna 2020 18:56 )

Snad učitelovy rodiny...

Zobrazit celou diskusi