Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Bodyguardka popsala práci pro zlatou mládež: Rozmazlená děcka létají do obchodu letadlem!

Autor: jel - 
9. dubna 2020
05:15

Soukromá ochranka, osobní asistentka i nosič kufrů. Děti bohatých rodičů mají často vše, na co si jen vzpomenou, včetně zaměstnanců. Britka Leanne, která se živí jako bodyguardka takových dětí, poskytla o svém zaměstnání otevřený rozhovor.

Leanne deníku Daily Mail popsala práci pro děti z takzvané zlaté mládeže. Když Leanne například jednou v Londýně dorazila na schůzku se svou klientku, bylo jí řečeno, že poletí do Paříže koupit bundu, která je v Londýně vyprodaná.

„Opravdu chci tuhle bundu, pařížský obchod ji má skladem, moje soukromé letadlo je na letišti v pohotovostním režimu, pojďme!“ řekla Leanne její klientka. Paradoxně nešlo o světově známou celebritu nebo bohatou manažerku, ale o náctiletou dívku, která zrovna skončila ve škole.

Podobná situace se Leanne prý stala také, když se mladý chlapec z ničeho nic v sobotu ráno rozhodl, že chce vidět zápas Barcelony ve Španělsku, který se hrál tentýž den.

„Celebrity vedle sebe často chtějí mít bodyguarda v hollywoodském stylu, který má svaly a černé brýle. Opravdu bohaté rodiny pro bezpečnost svých dětí preferují někoho nenápadného,“ popisuje Leanne. „A tak je poptávka po ženách jako jsem já, vypadám jako chůva, osobní asistentka nebo někdo z rodiny, nikdo by nepoznal, že jsem ochranka,“ doplnila Leanne.

Dodala také, že pracovat pro rozmazlené děti může být náročné. Její známá byla prý vyhozena dvanáctiletým chlapcem, protože mu odmítla zastavit na burger. „Ironií je, že tyto děti jsou obklopeny personálem, a přesto jsou tak často osamělé, “ popsala Leanne a dodala, že vinu za nevychované děti nesou většinou rodiče, kteří se svým dětem málo věnují.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

spania ( 9. dubna 2020 12:46 )

Kdyby se ti rodiče svým dětem víc věnovali,udělali by líp.Co z toho ty děti mají...?Myslím,že jim je úplně jedno,jestli mají na sobě značkové tričko,kožíšek za statisíce nebo uspořádanou velkolepou párty...Možná by byli šťastnější,kdyby je máma nebo táta vzali za ruku a šli se s nimi projít do lesa,na louku nebo k vodě a večer si opekli obyčejné špekáčky na ohni.

panda82 ( 9. dubna 2020 08:06 )

Jaká zlatá mládež, šmejdi, bez charakteru, ví co je to práce?

Zobrazit celou diskusi