Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž sahal v supermarketu po pizze: Dveře mrazáku mu málem usekly hlavu!

Autor: rc - 
13. prosince 2019
21:06

Byl to okamžik, který jeho život poznamenal navždy. Koupit si pizzu do supermarketu vyrazil Stuart Clegg pocházející z anglického města Longridge. Třiapadesátiletý muž v obchodu sahal po pizze, když se na něj svalily dveře chladničky a málem mu usekly hlavu!

V roce 2016 vyrazil do supermarketu Stuart Clegg, který žije ve městě Longridge v britském hrabství Lancashire. Když sedl do vozu a vyrazil do obchodu, aby si koupil mraženou pizzu, netušil, že se mu život změní navždy. Clegg, který má šest vnoučat, sahal po pizze, když na něj zničehonic spadly dveře od mrazáku.

„Spadlo to na mě, přišpendlilo mě to k podlaze…Nemohl jsem se hýbat. Pomyslel jsem si, sakra, co se to tady děje? Člověk nečeká, že když jde do supermarketu, spadnou na něj dveře od ledničky. Byl jsem v šoku a otřesen,“ řekl Clegg pro britský deník The Sun s tím, že mu skleněné dveře málem sťaly hlavu jako gilotina.

Na pomoc třiapadesátiletému muži rychle přiběhl vyděšený personál, který se ho ptal, zda mají volat sanitku. Clegg však odvětil, že to není nutné a do nemocnice jel sám. Na nemocničním lůžku strávil šest týdnů. Později se ukázalo, že má navíc artritidu a kvůli trvalým následkům potřebuje každodenní pomoc.

„Předtím jsem žil normální život, ale teď je všechno jinak…Stěží mohu sám něco dělat. Je to tak strašná bolest, že nemohu dělat každodenní činnosti jako nést nákup. Nemohu dlouho řídit, protože mám palčivou bolest v krku, ramenech a pažích a všechno to vystřeluje do mých prstů. Moje máma mi musí neustále pomáhat. Jsem dospělý a nemělo by to tak být,“ dodává Clegg.

Zobrazit celou diskusi