Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Model (†26) zkolaboval s pěnou u úst přímo na mole! Co ho zabilo?

Autor: csk - 
29. dubna 2019
18:23

Smrt mladého brazilského modela Talese Soarese (†26) přímo na mole šokovala celý módní svět. Jeho agent řekl médiím, že lékaři spekulují o vrozené neléčené vadě.

Agent zesnulého modela Rogério Campaneli sdělil brazilské televizi FocusOn News, že doktoři zjišťují, co přesně způsobilo modelův náhlý skon. „Lékaři předpokládají, že Tales měl nějakou neléčenou vrozenou vadu,“ uvedl. 

Šokovaní diváci doslova vyskočili ze svých sedaček, když mladík „zakopl“ o své tkaničky během nedělní přehlídky pro módní značku Ocksa. Někteří si v první chvíli mysleli, že šlo o součást vystoupení.

„Celé se to seběhlo tak rychle,“ vypověděl agent. „V zákulisí políbil kamaráda, který ho následoval, a jako obvykle sebejistě nakráčel na molo. Náhle však zaklopýtnul, ztratil rovnováhu a sesunul se k zemi,“ popsal.

Soares podle dostupných informací vyznával zdravý životní styl, byl vegetariánem a vyvaroval se konzumace drog. Jeho zdrcená sestra Gabrielle Gomesová řekla brazilským médiím, že model pravidelně chodil na kontroly k doktorovi a o jeho zdravotních problémech neměla žádné tušení. „Já a mamka jsme měly s bratrem videohovor chvíli před tím, než přehlídka začala. Říkal nám, že se má skvěle a zrovna dojedl mrkev,“ uvedla plačky.

„Jsme zděšené a zdrcené tím, co se stalo. Byl fit, zdravě se stravoval a denně posiloval. Věnoval se cvičení crossfit a józe,“ dodala v slzách. Příčinu smrti nadále vyšetřuje policie.

smradlavamakrela ( 29. dubna 2019 23:25 )

Tak hnusnej s přesto manekÿn . To asi dobře nastavil....

Kolobrnda ( 29. dubna 2019 21:12 )

Hnusný sliz

Actimel ( 29. dubna 2019 19:57 )

..nauč se číst, hová.dko ..to máš možná ty v hlavě místo mozku

Actimel ( 29. dubna 2019 19:41 )

Dojedl mrkev a šel na molo..řekla jeho sestra, byl v pohodě...kdyby si dal
řízek a salát, ještě by tu byl..... 

y1xcvbnm ( 29. dubna 2019 19:20 )

ten vypadá že jel v drogách, chudinka gay

Zobrazit celou diskusi