Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásná policistka okouzlila tisíce lidí: „Od té bych bych se rád nechal zatknout,“ říkají její fanoušci

Autor: chal - 
1. března 2019
22:12

Novozélandská policie pravidelně zveřejňuje videa, která natáčejí policisté a popisují v nich své běžné služební dny. Strážnice Lana Crichtonová z Aucklandu takové videoblogy vytvořila sice jen dva, ale z obou se rázem staly celosvětové hity. Atraktivní policistka diváky zaujala a někteří už plánují, co provedou, aby je mohla zatknout právě Lana.

Mladá policistka už dvakrát strávila s kamerou celý den, diváci tak mají šanci ji vidět i v akci při pokutování řidičů nebo v šatně po konci směny.

Lana se sice nechala slyšet, že byla před prvním natáčení na začátku ledna nervózní, před kamerou se ale projevila jako přirozený talent a bezprostředním vystupováním, atraktivním vzhledem a veselou povahou si získala srdce desetitisíců mužů i žen.

„Od Lany bych se nechal zatknout kdykoliv,“ potvrzuje jeden z mnoha komentářů pod videem. Pozitivní odezva prý strážnici povzbudila a ráda by se před kamerou objevovala častěji.

Potetovaná tmavovláska se nestala středem pozornosti poprvé. Loni se zúčastnila honičky s řidičem v kradeném autě. Pachatel při nebezpečné jízdě naboural jiné auto a jeho řidička skončila ošklivě zraněná. Situaci navíc zkomplikoval požár, který nabouraný vůz zachvátil.

Pro Lanu to však nebyla žádná velká výzva, pro raněnou se bez rozmyslu vrhla a z hořícího vozu ji vytáhla ven. Dotyčná žena sice utrpěla úraz hlavy, díky statečné policistce se ale z nehody zotavila bez jakékoliv dlouhodobé újmy. Lana dostala za zásah policejní ocenění.

Lana je v policejním sboru čtyři roky a práci s komunitou ve svém okrese si užívá. „Znám se s místními, znám jejich rodiny. Často jsem v kontaktu s dětmi, to mi přijde nejdůležitější,“ řekla sympatická policistka.

„Mladí jsou naše budoucnost. Pokud se mi podaří vyvolat v nich důvěru k policii i k sobě samé, bude to mít dlouhodobý dobrý dopad,“ uzavřela Lana. Pokud se bude usměvavá kráska v policejních videích objevovat častěji, určitě se jí to povede.

dementi-blesk-cz ( 2. března 2019 09:16 )

Pleskáči zase perlí prý krasná vždyť je to hnusná cikánka.

Zobrazit celou diskusi