Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Patrik (15) jednou ranou srazil seniorku na zem: Matka tvrdí, že ho žena vyprovokovala!

Patrik (15) uhodil seniorku, až upadla: Matka tvrdí, že ho žena vyprovokovala!
Patrik (15) uhodil seniorku, až upadla: Matka tvrdí, že ho žena vyprovokovala!  (Autor: archiv blesku)
Autor: DH - 
18. února 2019
06:10

Slovenskem koluje video, na kterém patnáctiletý kluk po slovní přestřelce brutálně udeří do obličeje sedmapadesátiletou ženu. Případ nyní šetří policie, rodina ale tvrdí, že nic není takové, jak se na první pohled zdá.

K incidentu došlo podle svědků už 7. prosince loňského roku, policie se ale šokujícím případem začala zabývat až v úterý dvanáctého února. Na záběrech, které se rozšířily po sociálních sítích, se mladík hádá se starší ženou. „Kolik je tvojí mámě, že jsi mě udeřil,“ ječí na kluka napadená, z čehož vyplývá, že už od kluka něco schytala. „Deset! Co, ty čarodějnice,“ zařve na ni výtržník a vzápětí ji uhodí rukou přímo do obličeje, načež se žena sesune k zemi a nehybně tam leží.

„Ihned jak se k nám dostalo dané video, jsme na případu začali pracovat. „Ztotožnili jsme, vypátrali a vyslechli podezřelého chlapce a taktéž i napadenou ženu,“ řekl serveru Pluska.sk policejní mluvčí pro Prešovský kraj Daniel Džobanik. Vyšetřovatelé zjistili, že napadené ženě je sedmapadesát let a pachatelem je patnáctiletý Patrik B., který v současnosti studuje střední školu v Horním Smokovci a pochází z Popradu.

„Teď jste všichni chytří. A proč jste předtím nijak nezakročili? Teď jste všichni hrdinové a Patrik ten výtržník. V první řadě se je potřeba zamyslet sami nad sebou a potom soudit. A kdo ví, co za tím bylo,“ emotivně napadla redaktory Plusky babička teenagera. Jeho matka byla poněkud smířlivější, syna se ale stejně nenápadně zastala. „Nechci se k tomu vyjadřovat předem. Řeším to s policií,“ řekla serveru Pluska. „Nechválím ho, ale prozatím všechno vypadá tak, že byl vyprovokovaný. Paní, která byl napadená, je prý bezdomovkyně,“ dodala žena, která údajně svého syna deset let vychovává sama.

Policie případ šetří jako podezření z přečinu výtržnictví. Na internetu se ale například objevilo i další chlapcovo video, na kterém ještě na základní škole likviduje školní majetek. Současná střední hotelovka ale tvrdí, že hoch nemá kázeňské prohřešky. „My s ním nemáme žádné problémy týkající se jeho chování,“ řekl Plusce ředitel školy Peter Slančo.

cznb ( 22. února 2019 00:08 )

Snad zbude i pár kopanců pro babičku, která toho zmetka tak vehementně obhajuje.

majka60 ( 18. února 2019 18:54 )

Ty jsi vážně taky pako jako sako....

lenora ( 18. února 2019 15:52 )

Ja se naopak ke starsim lidem chovam velmi hezky a moc rada si s nimi povidam a kdo se chytne, moc me to potesi a zahreje ..ale bohuzel, nemam oci na zadech

Ukecanalama ( 18. února 2019 15:28 )

Je pravda, že slovně se ohradit může, ale když napadne cizího člověka kvůli slovnímu konfliktu, nebude mít hošan brzy zábrany ani vůči blastní rodině, která ho měla kr slušnosti vychovat

Ukecanalama ( 18. února 2019 15:22 )

Chlapec je mi od pohledu nesympatický, ale když di vzpomenu, jak jsem šla před pár lety v Praze kolem nádraží a totálně ožralá bezdomovkyně na mě začala vyřvávat “co čumíš pí..”. V tu chvíli jsem měla chuť udělat totéž, ale jako dospělý člověk, který se umí ovládat, jsem to v sobě zadusila. A byl to okamžik, kdy jsem zalitovala svých příspěvků charitu!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání