Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Fotograf odhalil tajemství krásných fotek: Většinu z nich dělá v hobby marketech nebo před televizí

Autor: dce - 
15. února 2019
18:37

Na instagramu se to jen hemží amatérskými ale i profesionálními fotografy, kteří dokáží své fanoušky doslova oslnit nádherou pořízených snímků. U mnohých z nich si člověk pokládá otázku, jak se to autorovi vlastně povedlo. Tajemství krásných fotek odhalil na svém instagramu mladý Američan.

Grafický designér Calob Castellon z Kalifornie se fotografiím a jejich razantním úpravám věnuje už dlouho - na jeho práci je to jasně vidět a rozhodně se může poměřovat s profesionály známých jmen. Oproti nim se rozhodl svým fanouškům ukázat realitu vzniku podobných snímků.

Calob si nejčastěji hraje se světlem, a tak svou modelku často fotí na úplně obyčejných místech, kterým dodá na kráse právě nasvícení. A nepotřebuje velké lampy a odrazky - stačí mu i světlo z mobilu nebo notebooku. Ke kompozičně zajímavým snímků využívá i prostředí obyčejného hobby marketu. U stojanu se žaluziemi, ukázkou dveří do sprch nebo v oddělení květin tak vznikly skutečně kouzelné fotky. A jak je vidět, odhalení tajemství nikoho neodradilo - nyní má přes 380 tisíc fanoušků a číslo stále roste.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi