Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Elon Musk prodává svou vilu: Za 103 miliony se čtyřmi ložnicemi, bazénem a technickými vychytávkami

Autor: DH - 
12. února 2019
19:24

Elon Musk, miliardář a technologický vizionář, prodává jedno ze svých sídel. Dům leží v kopcích Los Angeles a je plný luxusního vybavení nebo technologického pokroku. Cena je astronomická.

Kupujete dům? Jedna z nejlepších, a podle mnohých i nejlukrativnějších lokalit, je město hvězd Los Angeles na západním pobřeží USA. Pokud tam chcete bydlet, musíte mít pořádný balík. A když nechcete nic obyčejného a máte rádi technologie a moderní design, hledání se může protáhnout. Nebo ne?

Možná to není tak úplně pravda. Na internetu se totiž objevila informace o tom, že svůj dům v losangeleském Brantwoodu prodává slavný miliardář, zakladatel Tesly a vizionář Elon Musk. Dům o rozloze 278 metrů čtverečních koupil Musk se svojí ex-manželkou Talulah Riley v roce 2014, je navržený ve futuristickém stylu a má několik technologických vychytávek.

Jedna z menších Muskových rezidencí má uvnitř čtyři ložnice a tři koupelny. Z pokojů je přímý vstup na rozlehlou terasu se slaným bazénem a výhledem na centrum Los Angeles i Pacifik. Nechybí ani privátní lázně, integrované bezpečnostní zařízení a propracovaný audio systém.

Elon Musk vilu koupil za přibližně 85 milionů korun. V současné době ho ale realitní kancelář Hilton & Hyland nabízí za vyšší sumu. Případný zájemce si totiž bude muset připravit v přepočtu 103 milionů korun, za které ale dostane dům s opravdu ojedinělou historií.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zada ( 12. února 2019 19:31 )

A k čemu mu takhle drahej majetek je, to musí být drahej provoz!!! Hezká vilka na klidné vesnici se zahradou, blízko většího města, to je rito. Ale tohle to? Ani za zlatý prase bych to nechtěl......zadarmo drahý....

Zobrazit celou diskusi